John Masters Organics hranjivo ulje od nara
John Masters Organics maska od nevena

Prirodni paket za 100% hidrataciju maska neven i hranjivo ulje nar

John Masters maska od nevena i hranjivo ulje od nara za snažnu hidrataciju nakon čestih izlaganja suncu i, općenito, za kožu kojoj je potreban hidro tretman. Za sve tipove kože. Organic komplet uz WOW uštedu!

557,00 kn 394,00 kn

Brand

Veličina

57g | 59 ml

Sastav

Gluten Free, Natural & Organic ECOCERT, Vegan

Kada WOW Junkie spoji dva proizvoda to znači da ste si uštedjeli novac. U ovom slučaju ušteda je 160 kn!

Prirodni paket za 100% hidrataciju maska neven i hranjivo ulje nar za vrijeme nakon čestih izlaganja suncu i, općenito, za kožu kojoj je potreban hidro tretman. Za sve tipove kože. Organic komplet!

Prirodni paket za 100% hidrataciju maska neven i hranjivo ulje nar sadrži:

John Masters Organics maska od nevena 57g

Bez teških voskova i previše ulja, ova visoko hranjiva i iznimno hidratantna maska pomaže koži zadržati kisik, štiti od oštećenja koja uzrokuju slobodni radikali, regenerira proizvodnju kolagena i uravnotežuje proizvodnju sebuma.

John Masters Organics hranjivo ulje od nara:

Savršena kombinacija 14 najfinijih biljnih i eteričnih ulja ljekovitog bilja iz organskog uzgoja više je od „običnog“ hidratantnog preparata.

Ekstrakt kadulje djeluje kao stimulator obnove stanica, dok tri najpoznatija anti-aging ulja: divlja ruža, nar i noćurak učinkovito djeluju u borbi protiv starenja kože. Osim što se može koristiti samostalno može se koristiti i kao dodatak dnevnoj kremi.

John Masters maska od nevena i hranjivo ulje od nara predstavlja snažan, a potpuno prirodan komplet u uspostavi hidrirane kože koja sjaji te je meka i gipka.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Prirodni paket za 100% hidrataciju maska neven i hranjivo ulje nar”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *