Pink Revitalash serum za rast trepavica 2ml

Pink Revitalash serum za rast trepavica 2ml

RevitaLash serum pomaže u rastu prekrasnih, snažnijih i luksuznijih trepavica. Posebna formula kombinira djelotvornost antioksidansa s inovativnom tehnologijom. Suvremena tehnologija u kombinaciji s peptidima i najboljim sastojcima potiče rast te hrani i hidratizira trepavice održavajući ih mekanim, čvrstima i zdravima. Svaki sastojak ove formule posebno je testiran kako bi se osigurala učinkovitost i sigurnost.

Ovo je limitirano izdanje od čije prodaje 10% ide za donaciju udrugama za borbu protiv raka dojke. Hvala Vam!

649,00 kn

Brand

Veličina

2 ml

Namjena

Serum za rast trepavica

Pink Revitalash serum za rast trepavica 2ml limitirano je izdanje RevitaLash seruma za rast trepavica od čije prodaje 10% ide za donaciju udrugama za borbu protiv raka dojke.

RevitaLash serum za rast trepavica 2ml vodeći je proizvod u svojoj kategoriji, posebno formuliran za visoki učinak i djelotvornost. Pomaže u zaštiti trepavica od slobodnih radikala, štiti ih od lomljenja i ispadanja.

Serum za rast trepavica je

 • oftamološki formuliran
 • dermatološki odobren
 • hipoalergen
 • ne izaziva iritacije
 • vegan friendly
 • cruelty free
 • može se sigurno koristiti i na ekstenzijama trepavica

Pomaže u rastu prekrasnih, mlađih i luksuznijih trepavica. Njegova posebna formula kombinira djelotvornost antioksidansa s inovativnom tehnologijom. Suvremena tehnologija u kombinaciji s peptidima i onog najboljeg iz botanike hrani i hidratizira trepavice održavajući ih mekanim, čvrstima i zdravima. Svaki sastojak ove formule posebno je testiran kako bi se osigurala učinkovitost i sigurnost. Sadrži snažni anti mikrobni sistem koji sprječava nastanak bakterija unutar doze.

Posebni aplikator spriječit će da se formula razlije po oku i da ostane gdje je nanesena dok istovremeno osigurava jednostavno i ravnomjerno nanošenje proizvoda.

Ključni sastojci

 • swertia japonica i ginseng – biljni ekstrakti bogati antioksidansima i vitaminom B, štite i revitaliziraju
 • proteini pšenice – aminokiseline, peptidi i vitamin B, učvršćuje, zaglađuje i obnavlja
 • neven – hidratizira trepavice kako bi ih sačuvao od isušivanja i lomljenja

Upotreba

 • svakodnevno uz pomoć aplikatora nanijeti na čiste trepavice
 • nanositi uz sam rub trepavica
 • ne ispirati

Kako koristiti Revitalash za rast trepavica (video)

4 recenzije za Pink Revitalash serum za rast trepavica 2ml

 1. Irena

  Serum je zaista učinkovit, rezulatati se vide već nakon 2-3 tjedna svakodnevnog korištenja, trepavice su gušće i ljepše, idealno za protivnike umjetnih trepavica!

 2. Mila V.

  Meni je osobno trebalo više od 5 tjedana da primijetim rezultate, a najviše primijetim kad stavim maskaru. Puno su izduženije. Inače sam izgledala sa maskarom kao osoba koja se uopće ne šminka te sad moje cure primijete razliku. Skup proizvod ali sam ga provukla na rate pa šta bude 🙂 JAKO ZADOVOLJNA..

 3. Izabela

  Prvo sam uzela od 1ml i vidila sam rezultate no ipak sam očekivala više toga. Za rođendan sam si zaželjela od cura veću militražu jer ne volim umjetne trepavice te su uz popust uspjele skupiti da mi ga kupe. Čudo eto što ću reći. Jedan sloj maskare mi je sad dovoljan a ne njih deset pa još rečenica a mogla si se ipak malo našminkat.

 4. Gordana Tretinjak

  Gledam ocjene i onda si mislim, a neka. Ja mislim da je proizvod sjajan ali zbog potrebe i zašto mi je trebao i koliko sam muke prošla dala sam mu 4 jer više ne mogu. Jer kad se samo sjetim tog vremena…. ALi iza mene je i ja ovo pišem jer neznam kako ali je skroz subjektivno. Da li radi? Da, bit će potrebno primjeniti svaki dan, bar ja mislim da je stvar u toj redovitoj primjeni. Nisam ljepotica sa slika ali imam lijepe i dobre trepavice. Hvala revitalash.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *