Novexpert tonik vodica s hijaluronskom kiselinom u spreju

Novexpert tonik vodica sadrži više od milijardu molekula hijaluronske kiseline i probiotike. Nakon primjene koža je gušća, elastičnija i blistava. Tonik u spreju ne sadrži ulja (‘oil free’) i idealan je za sve tipove kože i svaku dob.  Rezultat je gušća, elastičnija i blistavija koža.

Proizvod djeluje kao tonik (nakon čišćenja lica), služi za fiksiranje make-upa i kao fiziološka voda koja regulira pH kože tijekom cijelog dana. Djeluje poput hidro boostera.

 

148,20 Kn

Brand

Vrsta kože

svi tipovi kože

Veličina

100 ml

Više od milijardu molekula hijaluronske kiseline!

Novexpert tonik vodica s hijaluronskom kiselinom u spreju  pomaže nadoknaditi hijaluronsku kiselinu HA.

Što je HA? Sa svakim danom epidermis kože gubi visokovrijednu supstancu – hijaluronsku kiselinu. Životni vijek HA u epidermisu je samo 24 sata. Starenjem koža više ne može nadomjestiti svakodnevni gubitak HA. To znači da sa 60 godina imamo 50% HA, a kasnije samo 25%! Lice gubi punoću, a koža postaje tanja.

Kao i pranje zuba upotreba umirujuće tonirajuće vodice s hijaluronskom kiselinom trebala bi postati dnevna rutina. Jednostavna upotreba koju možete prakticirati onoliko koliko želite. Vaša koža će vam biti zahvalna… postat će gušća, elastičnija i blistavija. Tonik vodicu s hijaluronskom kiselinom u spreju formulirali su francuski liječnici, hipoalergen je te 100% prirodnog  podrijetla.

Anti age sastojci:

  • Hijalurnoska kiselina
  • Aloe Vera
  • Probiotici
  • Fitična kiselina
  • Amino kiselina

Primjena

Svaki dan cijeli dan. Zatvoriti oči i s udaljenosti od 30 cm kružnim pokretima pošpricati 2 do 3 puta po cijelom licu. Ostaviti 10ak sekundi a zatim višak pokupiti blazinicom. Koristiti ujutro, poslije podne, uvečer …. tijekom cijelog dana bez ograničenja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Novexpert tonik vodica s hijaluronskom kiselinom u spreju”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *