NOVEXPERT Instant Lifting Serum

Instant Lifting Serum  za blistavu kožu pruža trenutačni dvostruki učinak zatezanja u samo 5 minuta. Kožu čini zdravom i blistavom. Idealno za ljetna razdoblja. Broj 1 anti-age njega koja garantira i certificira: 0% kemijskih sastojaka, 0% konzervansa i 100% hipoalergeno.

337,00 kn (44,73 €)

Brand

Veličina

40ml

Vrsta kože

svi tipovi kože, zrela koža

Sastav

100% hipoalergeno, bez kemijskih sastojaka, bez konzervansa

Poboljšana BLISTAVOST u 14 dana *: kompleks maline i jabuke s efektom “blistave kože”

* Koristimo ispitivanja rađena među 50 potrošača u razdoblju od 28 dana.

NOVEXPERT Instant Lifting Serum  za blistavu kožu idealan za ljetna razdoblja. Posjeduje trenutačni, dvostruki učinak zatezanja u samo 5 minuta. Nakon primjene koža je blistava. Tajna je u dvije moćne tvari biljnog porijekla. Akacija i baobab obogaćeni su hijaluronskom kiselinom koja trenutačno zateže kožu dvostrukim „lifting“ efektom. Koža je glatka i zategnuta. Serum garantira blistav ten  i anti aging učinak pomoću kompleksa vitamina C i kvercetina te ekstakata biljaka. Serum smanjuje mimičke bore, bore oko očiju i usana. Namijenjen je svima koji žele brze i efikasne rezultate.

Ključni sastojci NOVEXPERT Instant Lifting Serum:

  • novaxyline – ima anti-ageing učinak, štiti kožu od slobonih radikala
  • hijaluronska kiselina – vraća vlagu koži, vezuje vodu i proteine za sebe te čuva mladolikost kože, ubrzava zacjeljivanje, čuva elastičnost i čvrstoću kože. Ona je prirodni polisaharid (ugljikodirat) u ljudskom tijelu, ali s godinama njezina proizvodnja opada. Ona hrani kolagen koji koži daje čvrstoću i vlagu. Odlična je za osobe koje imaju jako suhu i dehidriranu kožu.
  • vitamin C – nužan je za kolagen koji daje čvrstoću koži i djeluje protiv finih linija i bora, bogat je antioksidansima, ujednačava ton kože

Upotreba

  • malu količinu seruma nanositi od sredine lica prema kraju
  • pričekajte 5 minuta prije nanošenja kreme ili make-upa
  • pogodno za svakodnevnu upotrebu

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “NOVEXPERT Instant Lifting Serum”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.