Nikel tonik za lice s matičnim stanicama

Energizirajući tonik s biljnim matičnim stanicama očuvat će aktivnost epidermalnih matičnih stanica, obnoviti epidermis, zadržati vlagu i zaštiti kožu od vanjskih faktora starenja.

18,57  (139,92 kn)

Brand

Vrsta kože

dehidrirana koža, koža sklona borama, normalna koža

Veličina

125ml

Nikel tonik za lice s matičnim stanicama spojio je 4 najvažnija svojstva za njegu i mladost kože: hidrataciju, regeneraciju, jačanje vitalnosti, samo-obnavljanje najvrjednijih – epidermalnih matičnih stanica – popravak DNA i odgađanje starenja. Ruža će imati antivirusno i antiseptičko djelovanje, dok će jabuka odgađati nastanak bora. Svakodnevna aplikacija biljnih matičnih stanica prije daljnje njege očuvat će aktivnost epidermalnih matičnih stanica, obnoviti epidermis, zadržati vlagu i zaštiti kožu od vanjskih faktora starenja. Za sve tipove kože i za svaku dob.

Za mladost vaše kože – intenzivna hidratacija i zaštita od vanjskih faktora starenja.

Potpuno novi pristup u njezi kože – inovacija nagrađena zlatom. Prije nanošenja svojeg omiljenog proizvoda za njegu kože (kreme, eliksira, koncentrata ili seruma) na lice, vrat i dekolte nanesite TONIK S BILJNIM MATIČNIM STANICAMA. Svakodnevna aplikacija biljnih matičnih stanica prije daljnje njege (ujutro i navečer, jednim potiskom na spray pumpicu) očuvat će aktivnost epidermalnih matičnih stanica, obnoviti epidermis, zadržati vlagu i zaštiti kožu od vanjskih faktora starenja. Za sve tipove kože i za svaku dob.

Ključni sastojci Nikel tonik za lice s matičnim stanicama:

  • ruža – djeluje antivirusno, baktericidno i antiseptički
  • jabuka – štiti i čuva stanice, odgađa nastanak bora

Upotreba

  • ujutro i navečer nanijeti tonik na očišćeno lice

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Nikel tonik za lice s matičnim stanicama”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.