Morgan’s vosak za oblikovanje brkova

Morgan’s jaki vosak za oblikovanje brkova osim što će vam omogućiti styling brkova, nahranit će vaše dlake i održati ih zdravima.

91,20 kn (12,10 €)

Brand

Veličina

50 g

Neodoljiv miris prepoznatljivih Morgan’s kombinacija. Dodatak prirodnih ulja i shea maslaca učinit će vaš brk zdravim.

Morgan’s vosak za oblikovanje brkova za razne oblike. Dok kažete ‘brk’! U proizvodu se nalaze prirodni pčelinji vosak, shea maslac, prirodna ulja pšenice, jojobe, mandarine i eukaliptusa. Proizvod dolazi u prepoznatljivoj vintage ambalaži i prepoznatljivog je Morgan’s mirisa.

Sastojci koji se koriste u Morgan’s proizvodima

Almond oil, Aloe Vera, Argan oil, Arnica oil, Avocado oil, Balm Mint Extract, Beeswax, Camomile, Coltsfoot Extract, Cornflower Extract, Glycerine, Indian Peppermint oil, Jojoba oil, Mandarin oil, Keratin Amino Acids, Extra Virgin Olive oil, Orchid oil, Panthenol, Rose Essence oil, Rosa Centifolia, Rosa Damascena, Rosa Alba, Rosemary oil, Sage, Seaweed extract, silk, tea tree oil, Wheat Germ oil, Yarrow

2 recenzije za Morgan’s vosak za oblikovanje brkova

  1. Marko Krpič

    Mislim da je ovo bio prvi proizvod koji sam kupio za bradu ili kozmetiku općenito. Dojam je da lijepo miriše i da zaglađuje. Onda sam kupio neki naš vosak i taj je bio OK ali nakon što su brada i brk porasli vratio sam se ovom i moram reći da je stvarno dobar!

  2. Dragan Mihajlović

    Vosak je odličan. Dobro “drži” brkove i prelijepo mirise. Posle raznih eksperimentisanja,ovo je ekstra.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.