Morgan’s poklon set za njegu brade i brkova

Neuredna brada nikom nije privlačna i zato su tu tri osnovna proizvoda koji će pomoći u njezi: krema za zaglađivanje, ulje za mekoću i punoću te balzam za pranje i hidrataciju. Sve na bazi najkvalitetnijeg pčelinjeg voska, kamilice, peperminta i maslinova ulja. Detalje o svakom proizvodu možete vidjeti niže u polju ‘Opis proizvoda’. Set je namijenjen svima, bez obzira na dužinu dlaka i tip kože. Koristite redovito i hvalite se bradom. Za ovaj paket dostava je besplatna!

 

360,00 Kn

Dodatne informacije

Brand

Vrsta kože

svi tipovi kože

Wow factor

Starter set kojemu je cilj ‘Wash and Go’. Dakle, očisti, zagladi i briši u život!

Opis

Morgan’s poklon set za njegu brade i brkova uključuje:

  1. Morgan’s krema za bradu i brkove (50 g)
  2. Morgan’s ulje za njegu brade na bazi prirodnih ulja (50 ml) 
  3. Morgan’s osvježavajući balzam za pranje brade (100 ml)

Za koga je?

Ovo je još jedan set za one koji su tek počeli njegovati svoju bradu i brk. Za razliku od Dandy seta, u ovome se umjesto voska nalazi krema. U čemu je razlika, pitate nas? Krema će dodatno njegovati i blago stilizirati. Vosak je više za stiliziranje. Na primjer, ako nemate dugu dlaku i brada ili brk ne strše previše, ovaj set je za vas jer će krema biti sasvim dovoljna za stiliziranje. Ako imate dužu dlaku predlažemo isti ovakav set sa voskom.

Sve što trebate za početak je kvalitetan šampon/balzam za pranje. Pogotovo ako pušite, ovaj će šampon ukloniti sve neugodne mirise s brade i dlake učiniti mekšima. Nakon toga dolazimo do ulja za bradu koje bi trebali koristiti radi hidratacije dlaka.

Na kraju tu je krema za bradu i brkove na bazi aloe vere, pšeničnog i maslinovog ulja.

Psssst…

Ako niste sigurni u vaš iz pročitajte naš post ‘Njega brade i češljanje koja će oblikovati vaše lice’ za više detalja o pravilnoj njezi brade!

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Morgan’s poklon set za njegu brade i brkova”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.