Morgan’s poklon set za njegu brade i brkova

Neuredna brada nikom nije privlačna i zato su tu tri osnovna proizvoda koji će pomoći u njezi: krema za zaglađivanje, ulje za mekoću i punoću te balzam za pranje i hidrataciju. Sve na bazi najkvalitetnijeg pčelinjeg voska, kamilice, peperminta i maslinova ulja. Detalje o svakom proizvodu možete vidjeti niže u polju ‘Opis proizvoda’. Set je namijenjen svima, bez obzira na dužinu dlaka i tip kože. Koristite redovito i hvalite se bradom.

380,00 kn 342,00 kn

Brand

Vrsta kože

svi tipovi kože

Starter set kojemu je cilj ‘Wash and Go’. Dakle, očisti, zagladi i briši u život!

Morgan’s poklon set za njegu brade i brkova uključuje:

  1. Morgan’s krema za bradu i brkove (50 g)
  2. Morgan’s ulje za njegu brade na bazi prirodnih ulja (50 ml) 
  3. Morgan’s osvježavajući balzam za pranje brade (100 ml)

Za koga je?

Ovo je još jedan set za one koji su tek počeli njegovati svoju bradu i brk. Za razliku od Dandy seta, u ovome se umjesto voska nalazi krema. U čemu je razlika, pitate nas? Krema će dodatno njegovati i blago stilizirati. Vosak je više za stiliziranje. Na primjer, ako nemate dugu dlaku i brada ili brk ne strše previše, ovaj set je za vas jer će krema biti sasvim dovoljna za stiliziranje. Ako imate dužu dlaku predlažemo isti ovakav set sa voskom.

Sve što trebate za početak je kvalitetan šampon/balzam za pranje. Pogotovo ako pušite, ovaj će šampon ukloniti sve neugodne mirise s brade i dlake učiniti mekšima. Nakon toga dolazimo do ulja za bradu koje bi trebali koristiti radi hidratacije dlaka.

Na kraju tu je krema za bradu i brkove na bazi aloe vere, pšeničnog i maslinovog ulja.

Psssst…

Ako niste sigurni u vaš iz pročitajte naš post ‘Njega brade i češljanje koja će oblikovati vaše lice’ za više detalja o pravilnoj njezi brade!

2 recenzije za Morgan’s poklon set za njegu brade i brkova

  1. Miroslav Kvesić

    Krema je OK, ali glavni proizvod u ovom setu je ovo za pranje brade. Činjenica je da više ne svrbi. Za kremu trebam još vremena, ali set je super. Sve sto treba bit.

  2. Danijel Kovačić

    Draga naručila u ponedjeljak u srijedu je paket završio na mom stolu 🙂 Drago mi je da je Morgans stigao kod nas. Sve pohvale, a za ulje trebam više vremena za procjenu.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *