dnevni njegujući fluid za lice
vosak za bradu i brkove
Morgan's ulje za bradu na bazi prirodnih ulja
osvježavajući balzam za njegu i pranje brade
morgan's preklopni češalj za brkove

Morgan’s Gentleman set za vrhunsku njegu i pranje brade i brkova

Čak pet proizvoda u jednom paketu za WOW njegu. Jeste li znali da lice muškarca prekriva otprilike 30.000 dlaka? Nije mali posao držati ih urednima. Kako bi uvijek izgledali čisto i uredno ovo je muški set koji će bradu ili brk oprati, stilizirati te hidratizirati kožu lica. Sve je tu. Ah da! Da olakšamo posao u set smo dodali i specijalni Morgan’s češalj za bradu ili brk.

571,00 kn 513,90 kn

Brand

Vrsta kože

svi tipovi kože

Veličina

Balzam za pranje brade 100 ml, Dnevna krema za bradu i lice 100 ml, Morgan's češalj (XL), Ulje za bradu i brkove 50 ml, Vosak za njegu brade i brkova 50 g

WOW Junkie garantira vrhunsku ugodu nakon samo jednog tretmana koji uključuje pranje, vosak, stiliziranje i nanošenje fluida. Na kraju tu je i češalj za gospodski look.

Morgan’s Gentleman set za vrhunsku njegu i pranje brade i brkova za zahtjevne. Ovaj set uključuje kompletnu njegu za svakog ponosnog vlasnika brade ili brka. Od pranja preko hidratacije i stiliziranja do njege cijelog lica.

Set uključuje pet vrhunskih proizvoda:

Morgan’s vosak za brade i brkove (50 g)

  •  na bazi najfinijeg prirodnog pčelinjeg voska zaglađuje/stilizira, njeguje

Morgan’s ulje za bradu na bazi prirodnih ulja (50 g)

  • za mekanu bradu prekrasnog mirisa

Morgan’s balzam za njegu i pranje brade (100 ml)

  • čisti i uklanja neugodne mirise (svakodevna njega, cigarete, ostaci hrane…)

Morgan’s njegujući fluid za lice (100 ml)

  • uvod za dnevnu njegu, krema za svako muško lice

Veliki češalj za bradu i brkove

  • moramo li reći?

Za koga je

Za sve tipove lica i dužine brada. Vosak njeguje i štiti te pomaže stiliziranje. Ulje za bradu dodatno njeguje, pruža fini sjaj i mekša bradu. Balzam je tu za ugodno pranje liva, a njegujući fluid za završni i prijeko potreban dodir – hidrataciju.

Psssst…

Ako niste sigurni u vaš iz pročitajte naš post ‘Njega brade i češljanje koja će oblikovati vaše lice’ za više detalja o pravilnoj njezi brade!

 

1 recenzija za Morgan’s Gentleman set za vrhunsku njegu i pranje brade i brkova

  1. Boris Jager

    Obzirom da ste naveli da za recenziju dobijem kod za popust, evo i moje 🙂
    Dakle, po mojem skromnom mišljenju višak u ovom setu je dnevni balzam kojeg nikad dosad nisam koristio. Nije nužno potreban ali obzirom da je ukupna cijena paketa niža i da imate besplatnu dostavu izračunao sam da sam ga dobio (skoro) pa besplatno. Moj favorit je vosak i ulje za bradu. Vlasnik sam brade daleko više vremena nego što je to sada postalo hit i Morgans se uklapa u tu priču odnosno postao sam redoviti korisnik. Brza dostava je OK! Pozdrav svim bradonjama!

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *