Morgan’s cooling scalp tretman za vlasište

Tretman koji će umiriti iritirano i crveno vlasište, vlasište koje svrbi, peruta se i slično. Sadrži ulje pšeničnih klica, pčelinji vosak i esencijalna ulja eukaliptusa, ružmarina i limete blagotvorno djeluju i umiruju.

84,00 kn (11,15 €)

Brand

Veličina

100 ml

Namjena

Tretman za vlasište

Morgan’s cooling scalp tretman za vlasište idealan za hlađenje i smirivanje iritiranog i suhog vlasišta, te vlasišta podložnog svrbežu. Sadrži ulje pšeničnih klica, pčelinji vosak i esencijalna ulja eukaliptusa, ružmarina i limete.

Bogat je sumporom koji se ponekad naziva “mineralom ljepote prirode” zbog svojih prirodnih ljekovitih moći. Sumpor je posebno učinkovit u liječenju raznih spomenutih stanja vlasišta, proizvodnje sebuma i smanjenjem upale.

Koristite u kombinaciji sa Morgan’s šamponom za normalnu kosu na bazi aloe vere.

Kako se koristi Morgan’s cooling scalp tretman za vlasište:

  • Koristite prema potrebi
  • Odvojite manji dio, umasirajte u vlasište i ostavite da djeluje

O brandu:

Jedan od najstarijih nezavisnih stvaralaca kozmetičkih proizvoda u Engleskoj, Morgan’s Pomade je osnovana 1873. Danas se Morgan’s Pomade nalazi u mnogim zemljama širom svijeta i sažet je prikaz starinskih vrijednosti u kombinaciji s najnovijim tehnologijama, koji svojim klijentima donosi visoko kvalitetne kozmetičke proizvode za njegu kose i kožeu. Iz našeg proizvodnog pogona u prekrasnom primorskom odmaralištu Whitstable, u Kentu, razvili smo širok spektar proizvoda za stiliziranje i njegu kose s naglaskom na kvalitetu i prirodne sastojke.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Morgan’s cooling scalp tretman za vlasište”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.