Kava s gljivama? Probajte More Than Coffee
more than coffee kava s kordicepsom hranjive vrijednosti
More Than Coffe paket 10 komada

More Than Coffee instant kava s kordiceps gljivom

More Than Coffee instant kava sa gljivom Cordyceps Militaris. Veganski proizvod. Kada nam obična kava nije dovoljna. Kada želimo više: fokusa, snage, mogućnosti za sebe – bez da preskačemo omiljeni napitak. Vrećica More Than Coffe sadrži 100% arabica instant kavu pomiješanu s 1000 miligrama organski uzgojene gljive Cordyceps Militaris. Prema toj gljivici klasično zrno kave ispada – lijenčina. Tako je i nastao naziv More Than Coffee (Više od kave) jer ovako pripremljen instant napitak uistinu predstavlja idealan booster za svaki dan.

U kutiji se nalazi 10 vrećica. Za više detalja o proizvodu molimo pogledajte detaljan opis.

80,00 kn

Nema na zalihi

Brand

Veličina

1 kutija x 10 vrećica

Sastav

Po vrećici: 2g kava arabica, 1mg Cordyceps Militaris, Vegan

Ovaj proizvod po vrećici sadrži 1000mg Cordyceps Militaris – dovoljno za dnevnu konzumaciju.

More Than Coffee instant kava s Cordyceps Militaris gljivom – pravi originalni shroom coffee! Kada nam kava nije dovoljna, a ne želimo trpjeti nekontrolirani znoj ruku i trešnju. Što sad? Odgovor je More Than Coffee.

100% instant kava Arabica pomiješana s 1000 mg organski uzgojenog kordicepsa (Cordyceps Militaris) – gljive s najviše prirodne energije na svijetu. Prema cordyceps gljivici klasično zrno kave ispada – lijenčina, otud i sam naziv ovog proizvoda kojeg će te zavoljeti na prvu: More Than Coffe je idealan pojačivač energije i snaga za svaki dan.

Ova instant kava tu je kako bi stimulirala nervni sistem, boosta energiju (zato je WOW za trkače ali i sve osobe koje se bave sportom), a sve to uz manje kofeina. Win-WOW situacija, dodali bismo.

Zašto More Than Coffee instant kava?

Evo osobne priče. #onkad želite ostati u igri i rješavati više zadataka odjednom. Kada želite ostati zdravi, budni, fokusirani i jaki… …tada često posežemo za suplementima. Proizvodima koji će nam nadoknaditi energiju što je prije moguće. Jedan od omiljenih je upravo cordyceps kojeg možemo nabaviti u ljekarnama i trgovinama.

More Than Coffee je proizvod dizajniran za sve koji snažno treniraju, snažno rade i, općenito, multitaskaju. Njima je potreban proizvod koji će im nadoknaditi izgubljenu energiju i, po mogućnosti, mentalno i fizički ojačati. Znamo na što mislite. Tablete kordicepsa. Da, u pravu ste. No, one često sadrže količinu koja nije dovoljna.

U More Than Coffee šalici instant kave pronaći ćete količinu dovoljnu za dnevnu konzumaciju. U pitanju je 1000 mg čistog i vrlo snažnog korsdicepsa tzv. cordyceps militaris koji se pomno uzgaja na vegan podlozi.

Kavopije bez brige – ovo je 100% kava!

Točnije 100% arabica kava! Proizvod su testirali ljudi poput vas, kavopije i poznavatelji kave koji poznati okus ne bi mijenjali ni za što na svijetu. Kordiceps u ovom omjeru minimalno utječe na krajnji okus, sjajno se nadopunjuje. Da zaključimo:

  • More Than Coffee uistinu je to – Više od kave
  • Nemojte prespavati najvažnije dijelove dana
  • Uživajte u životu!

Krenite, zagrijte vodu, dodajte More Than Coffe i to je to*. Poduzmite nešto dobro za sebe odmah! #buditewow

*Šećer dodajte po želji. 🙂

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “More Than Coffee instant kava s kordiceps gljivom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *