mATIS Reponse Jeunesse osnovna krema za lice

mATIS Responsive jeunesse osnovna krema za lice jedan je od Matis bestseller proizvoda. Krema smeđe boje, obogaćena mimozom koja ima umirujuća svojstva, najbolja je kao noćna krema. Pogodna za pušače i umornu kožu koju trebamo regenerirati.

540,00 Kn

Nema na zalihi

Brand

Vrsta kože

svi tipovi kože

Veličina

50ml

mATIS Reponse Jeunesse osnovna krema za lice jedan je od Matis bestseller proizvoda. Krema smeđe boje, obogaćena mimozom koja ima umirujuća svojstva, najbolja je kao noćna krema. Pogodna za pušače i umornu kožu koju trebamo regenerirati. Mimoza pomaže u borbi protiv preranog starenja i pojave bora.

Ključni sastojci

  • mimoza – ima umirujuća, anti-bakterijska, antioksidativna i regeneracijska svojstva
  • hijaluronska kiselina – vraća vlagu koži, veže vodu i proteine na sebe te čuva mladolikost kože, njenu elastičnost i čvrstoću, ubrzava zacjeljivanje. Ona je prirodni polisaharid (ugljikodirat) u ljudskom tijelu čija proizvodnja s godinama opada. Hijaluronska kiselina hrani kolagen i koži daje čvrstoću i vlagu. Odlična je za osobe koje imaju jako suhu i dehidriranu kožu.
  • vitamin E – sprječava gubitak vode i isušenost kože, vlaži i njeguje te pomaže kod preuranjenog starenja kože, djeluje protuupalno, bogato je antioksidansima, štiti kožu od UV zračenja

Upotreba

  • nanijeti na očišćenu kožu lica i vrata 2 puta dnevno

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “mATIS Reponse Jeunesse osnovna krema za lice”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *