MARVIS set pasta za zube whitening mint 85ml + stalak za pastu

MARVIS set pasta za zube whitening mint 85ml + stalak za pastu

Hladni osjet minta i polarnog uzbuđenja pruža dugotrajan okus emocija dok nježan učinak izbjeljivanja stvara nezaboravan osmijeh. Arktička snaga minta nudi dugotrajan okus svježine, a kombinacija okusa s formulom koja pruža efekt izbjeljivanja, osigurava nezaboravan i zavodljiv osmijeh. Marvis Whitening Mint pasta za zube pruža cjelodnevnu svježinu koju trebate.

113,00 kn (15,00 €)

Brand

Veličina

85ml

MARVIS set pasta za zube whitening mint 85ml + stalak za pastu pruža cjelodnevnu svježinu koju trebate. Drska, kultna, originalna, jednom riječi – suvremena. Marvis nadilazi tradicionalne koncepte zubne paste. To je svijet koji je znatiželjan i otvoren za nove stvari: on transformira jednostavne svakodnevne geste u trenutke čistog užitka.

Ta misao je bila temelj za stvaranje ironičnog i neobičnog, ali istodobno i za ugodne te atraktivne okuse, koji vas očaraju u vihoru senzacija. Sedam preparata za pastu za zube koja osvaja, čak i svojom teksturom. Iznimno su kompaktne i ugodne, a ujedno nude savršenu zaštitu koja daje nepogrešiv osjećaj svježine i nezaboravan osmijeh.

UPOTREBA MARVIS set pasta za zube whitening mint 85ml + stalak za pastu

  • Operite zube ujutro i navečer 

Sastojci:

Glycerin, Hydrated Silica, Aqua, Tetrapotassium Pyrophosphate, Aroma, Xylitol, Titanium Dioxide, Sodium Lauryl Sulfate, Cellulose Gum, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene, Eugenol

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MARVIS set pasta za zube whitening mint 85ml + stalak za pastu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.