Macadamia Volumizing regenerator

Volumizing regenerator je novi regenerator iz Macadamia Natural Oil linije koji njeguje tanku kosu i daje joj volumen i punoću bez otežavanja. Njegova lagana formula na bazi njegujućeg ulja makadamije čini ga idealnim za svakodnevnu upotrebu.

149,00 kn

Veličina

300ml

Vrsta kose

svi tipovi kose, tanka kosa

Macadamia Volumizing regenerator je novi regenerator iz Macadamia Natural Oil linije koji njeguje tanku kosu i daje joj volumen i punoću bez otežavanja. Njegova lagana formula na bazi njegujućeg ulja makadamije čini ga idealnim za svakodnevnu upotrebu. Nakon upotrebe kosa se lagano raščešljava, uklanja se statički elektricitet a kosa je zaglađena i mekana. pH vrijednos je 5.5.

Ključni sastojci Macadamia Volumizing regenerator

  • ulje makadamije sadrži najveći udio omega 7 od svih drugih ulja orašastih plodova. Omega 7 najsličnija je sebumu ljudske kose te na taj način oponaša prirodnu funkciju vlasišta i hrani te vlaži kosu zahvaljujući iznimnoj moći upijanja i prodiranja iznutra prema van. Omega 7 je također vrlo lagana, ne masti kosu i ne čini ju teškom što je čini idealnom za SVE teksture kose, od najnježnije kose do one potpuno neukrotive.
  • ekstrakt zelenog čaja – bogat antioksidansima. Snažno anti age i antioksidativno djelovanje posjeduje i protuupalno i regenerirajuće djelovanje, pa se redovito koristi i u anti age preparatima i u preparatima za njegu svih upalnih stanja kože.
  • mješavina polimera koji povećavaju volumen kose

Upotreba

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Macadamia Volumizing regenerator”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *