L’Oréal Professionnel Volumetry šampon za volumen

Ovaj profesionalni šampon čisti kosu tako da ona izgleda gušće, ali ju istovremeno ne opterećuje. Upotrebom ovog šampona omogućit ćete svojoj kosi dugoročan volumen i zavidan oblik. Idealan je za tanku kosu sklonu mašćenju jer ju ostavlja elastičnom i voluminiziranom.

120,00 kn (15,93 €)

Brand

Veličina

300 ml

Vrsta kose

bez volumena, beživotna kosa, fina i nježna kosa

L’Oréal Professionnel Volumetry šampon za volumen je namijenjen tankoj i svilenoj kosi kojoj nedostaje volumen. Riječ je o još jednom proizvodu iz Série Expert linije koja tretira molekularnu strukturu vlasi od unutrašnjosti do njenog vanjskog dijela. Ova napredna tehnologija omogućava targetiranje određenih dijelova kose kako bi se osigurali dugoročni rezultati.

Volumetry profesionalna linija za volumen čisti kosu tako da ona izgleda gušće, ali ju istovremeno ne opterećuje. Upotrebom ovog šampona omogućit ćete svojoj kosi dugoročan volumen i zavidan oblik. Osim navedenog, vaša kosa će bit nahranjena i hidrirana. Formula ovog šampona obogaćena je salicilnom kiselinom koja nježno čisti kosu, a razvijena je uz pomoć Intra-CyclaneTM tehnologije kako bi se poboljšala podrška vlakana kose.

Osim toga, HydraLight kompleks pruža osjećaj nevjerojatne prozračnosti. Oduševit će vas antigravitacijski utjecaj i dugotrajno podignut korijen kose! Šampon je idealan za tanku kosu sklonu mašćenju jer ju ostavlja elastičnom i voluminiziranom.

Upotreba L’Oréal Professionnel Volumetry šampon za volumen

  • ravnomjerno nanesite na mokru kosu i masirajte dok se šampon ne zapjeni, a zatim dobro isperite
  • ukoliko je potrebno, postupak možete ponoviti, a zatim nastaviti s daljnjom njegom i stiliziranjem
  • najbolje rezultate daje u kombinaciji s ostalim proizvodima iz istoimene linije

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “L’Oréal Professionnel Volumetry šampon za volumen”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.