L’Oréal Professionnel STEAMPOD serum za zaglađivanje kose

Specijalno dizajniran za izrazito oštećenu i oštećenu kosu, ovaj serum aktivira se zahvaljujući pari koju ispušta L’Oréal Professionnel STEAMPOD pegla za kosu. Sasrži hranjive ekstrakte avokada i marelice.

150,00 kn

Brand

Veličina

50 ml

Vrsta kose

oštećena

Namjena

njeguje, vraća sjaj, zaglađivanje

L’Oréal Professionnel STEAMPOD serum za zaglađivanje namijenjen je najoštećenijim dijelovima kose. Koristi se u kombinaciji s L’Oréal Professionnel STEAMPOD peglom za kosu na oštećenim dijelovima i vrhovima kojima je potrebna posebna njega.

Steampod serum može se nanijeti na najosjetljivije dijelove kose. Na kraju kosu ravnamo pramen po pramen. Ova tehnika je izrazito brza i ženama pruža izgled rađen po mjeri. Postiže se styling s nevjerojatno sjajnim rezultatima. Kosa ostaje ravna do 72 sata uz upotrebu kreme za zaglađivanje prirodne ili blago osjetljive kose.

Ključni sastojci L’Oréal Professionnel STEAMPOD serum za zaglađivanje kose:

  • ekstrakt avokada
  • ekstrakt marelice

Ukoliko se koristi s drugim tradicionalnim uređajem za ravnanje kose, STEAMPOD serum za zaglađivanje kose ne daje ni približne rezultate. Naime, sastav seruma je koncipiran na način da se aktivne tvari otpuštaju tek djelovanjem pare pomoću koje prodire dubinski unutar vlakna kose, prvenstveno štiteći integritet strukture, a sekundarno dajući nevjerojatne i dugotrajne rezultate.

Upotreba:

  • nanesite na osušenu kosu, posebno na vrhove
  • oblikujte kosu L’Oréal Professionnel STEAMPOD peglom za kosu

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “L’Oréal Professionnel STEAMPOD serum za zaglađivanje kose”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.