L’Oréal Professionnel STEAMPOD pegla za kosu

U potrazi ste za peglom za kosu pomoću koje ćete moći izravnati, ali i nakovrčati svoju kosu? Vrijeme je da isprobate L’Oréal Professionnel STEAMPOD peglu za kosu. Ovaj profesionalni uređaj za kućnu upotrebu će vam osigurati neoštećenu, ravnu, svilenkasto glatku i povrh svega njegovanu strukturu vlasi.

2.400,00 kn 2.199,00 kn

Brand

Namjena

kovrčanje kose, ravnanje kose, styling

L’Oréal Professionnel STEAMPOD pegla za kosu profesionalni je uređaj koji omogućava brzo ravnanje ili kovrčanje kose za frizuru koja traje.

L’Oréal Professionnel & ROWENTA predstavljaju novu generaciju svjetskog bestsellera u kategoriji styling uređaja –  STEAMPOD 2.0

Sa STEAMPODOM, L’Oréal Professionnel uvodi u potpunosti novu generaciju uređaja za styling i njegu kose. Kao što samo ime govori, ključni element je para: STEAMPOD je prvi uređaj za zaglađivanje kose na svijetu koji pruža neprestani protok pare pod visokim pritiskom iz posebno ugrađenih parnih generatora.

Uređaj koji omogućava još jednostavnije korištenje te vrhunske rezultate stylinga i njege. Manja i kompaktnija, STEAMPOD 2.0 pegla idealna je za kreiranje različitih stilova frizura od ravne i glatke, do valovite i mekane kose sa zrcalnim sjajem.

STEAMPOD prednosti korištenja zahvaljujući tehnološkoj inovaciji:

 • STEAMPOD je prvi patentirani uređaj za ravnanje kose koji pruža neprestani protok pare pod visokim pritiskom
 • Sustav demineralizacije vode osigurava čistoću pare i izvrsnost krajnjeg rezultata. (Zapremnine 60ml)
 • Pet različitih temperatura (140°C-210°C) ovisno o potrebama, željenom stilu i samoj osjetljivosti kose
 • Izrazito tanki, pokretni češalj za raspetljavanje kose prije samog ravnanja, za besprijekorni zaglađen efekt
 • Visoko tehnološke anodne, keramičke, prilagodljive (pomične), metalne ploče za ravnomjeran pritisak i savršeno zaglađivanje od korijena do vrhova

Inovativne karakteristike:

 • Kompaktna ručka obujma 138 mm umjesto 156 mm
 • Širina radne keramičke-pokretne ploče je 44 mm umjesto 52 mm
 • 5 postavki temperature od 140 – 210°C
 • Uređaj je spreman za uporabu odmah po paljenju | Zagrijavanje traje najviše 30 sekundi za razliku od tradicionalnih 90 sekundi
 • Dulji kabel za još komotniji rad

Rezultati L’Oréal Professionnel STEAMPOD pegla za kosu:

 • Blistava i sjajna boja
 • Neoštećena, ravna, svilenkasto glatka i povrh svega njegovana struktura vlasi
 • Ostaje ravna i do 72h*/**

STEAMPOD proizvodi za njegu kose:

(Napomena: STEAMPOD kreme i serum nisu uključene u cijenu ovog uređaja!)

STEAMPOD tehnologija u kombinaciji s pripadajućom linijom proizvoda garantira izuzetne rezultate čak  i na najzahtjevnijem vlasištu. Para je ključna kako bi se aktivirali STEAMPOD proizvodi za njegu kose. S druge strane, STEAMPOD kreme i serum, korištene s drugim tradicionalnim uređajem za ravnanje kose, ne daju ni približne rezultate, jer je sastav proizvoda koncipiran na način da se aktivne tvari otpuštaju tek djelovanjem pare pomoću koje prodiru dubinski unutar vlakna kose, prvenstveno štiteći integritet strukture, a sekundarno dajući nevjerojatne i dugotrajne rezultate.

*Uz uređaj preporuča se korištenje pripadajuće Pro-Keratinske linije proizvoda STEAMPOD
*Linija sadrži dvije kreme aktivirane parom za zaglađivanje i obnavljanje kose, kremu za prirodnu do lagano osjetljivu kosu i kremu za osjetljivu do izrazito osjetljivu kosu. Obje kreme sadrže Pro-Keratin, ceramide i kationske agense koji pomažu u obnavljanju vlakna i jačanju međustaničnog cementa, za optimalnu zaštitu od oštećenja izazvanih zaglađivanjem.

**Treći proizvod u liniji je zaštitni serum aktiviran parom s hranjivim ekstraktima avokada i marelice. Specijalno dizajniran za izrazito oštećenu i oštećenu kosu. Koristi se na oštećenim dijelovima i vrhovima kojima je potrebna posebna njega.

 

 

1 recenzija za L’Oréal Professionnel STEAMPOD pegla za kosu

 1. Barbara Jerković

  Nakon dvije, tri jeftine odlučila sam uložiti na rate 😀 i oduševljena sam. Ne spalim kosu kao s drugima jer moram jedan pramen povlačiti STO puta da je izravnam. Ne koristim još za kovrčanje ali moje preporuke.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *