L’Oréal Professionnel serie expert inforcer putni set

U ovom setu nalaze se 3 proizvoda s profesionalnim formulama za osnove njege kose sklone lomljenju (šampon, krema i maska za kosu) za svaku prigodu i svaki kofer sa putnom torbicom. Za više detalja kliknite na opis proizvoda.

95,00 kn

Brand

Veličina

putni set, 4 proizvoda

Vrsta kose

lomljiva, oštećena, svi tipovi kose

L’Oréal Professionnel serie expert inforcer putni set za jačanje kose sklone lomljenju sadrži 3 proizvoda za osnove njege za svaku prigodu i svaki kofer! Set sadrži:

  • Serie Expert Inforcer Shampoo 100ml: Šampon za jačanje kose, protiv lomljenj*. Profesionalna formula. Upotreba: ravomjerno nanesite na mokru kosu. Zapjenite. Isperite. U slučaju kontakta s očima odmah isperite.
  • Serie Expert Inforcer Masque 75ml: Maska za jačanje kose, protiv lomljenja*. Profesionalna formula. Upotreba: ravnomjerno nanesite na opranu i ručnikom posušenu kosu. Ostavite 3 do 5 minuta. Temeljito isperite. U slučaju kontakta s očima odmah isperite.
  • Mythic Oil Créme Universelle 50ml: Krema obogaćena bademovim uljem i visokom koncentracijom ulja argana. U slučaju kontakta s očima, odmah isperite.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “L’Oréal Professionnel serie expert inforcer putni set”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *