L'Oréal Professionnel Pro Fiber RECREATE maska za kosu

L’Oréal Professionnel Pro Fiber RECREATE maska za kosu

Maska za kosu L’Oréal Professionnel Pro Fiber predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću, ljepotom i dužinom.  Njeguje, regenerira i obnavlja oštećenu kosu.

174,00 kn

Brand

Veličina

200 ml

Vrsta kose

izrazito suha kosa, normalna, oštećena, tanka kosa

L’Oréal Professionnel Pro Fiber RECREATE maska za kosu namijenjena je za njegu za dugotrajnu* obnovu kose – osjetljive kutikule i korteksa. . Posebno dizajnirana da na kosu ostavi dugotrajniji efekt. Ova maska dubinski obnavlja kosu od korijena do vrhova. Ukoliko vam je kosa tanka i izuzetno oštećena i potrebna vam je intenzivan oporavak, tu u pomoć dolazi linija Pro Fiber Recreate. Ova linija namijenjena je oporavku oštećene kose. Uz masku i šampon iz ove linije oštećenu kosu jača, njeguje, i dubinski obnavlja od korijena do vrhova, dok se maska  nadovezuje na taj efekt i pruža dugotrajnije rezultate a kosa postaje vidno zdravija već pri prvom korištenju oba preparata!

Proširite i nadopunite Pro Fiber tretman iz salona s APTYL 100 koristeći kod kuće Pro Fiber Re-Create šampon i Re-Create tretman njege. Rezultati: Dugotrajno obnavljanje* od korijena do vrhova.

Prednosti:

  • intenzivno hidratizira
  • poboljšava elastičnost dlake
  • regenerira kosu cijelom duljinom
  • štiti od štetnog djelovanja okruženja
  • daje kosi prekrasan miris

Maska sadrži APTYL 100 + Aminoksilan + katjonski polimer koji obnavlja kutikule i jača vlas kose! Ona produžuje efekt obnove kose, samim tim je dosta dugotrajniji efekt nego kod drugih maski.

UPOTREBA L’Oréal Professionnel Pro Fiber RECREATE maska za kosu :

  • Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom.
  • Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
  • U slučaju kontakta s očima, odmah ih isperite.

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “L’Oréal Professionnel Pro Fiber RECREATE maska za kosu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *