L’Oréal Professionnel Blondifier neutralizirajući šampon za posvijetljenu i plavu kosu

Ovaj šampon predstavlja revolucionarno rješenje za njegu suhe i oštećene obojene kose. On će neutralizirati sve neželjene tonove na vašoj hladnoj blond kosi i pružiti vam boju za kakvom ste oduvijek tragali! Rezultat? Lijepa, njegovana i zdrava kosa, ali i savršena boja!

120,00 kn (15,93 €)

Brand

Veličina

300 ml

Vrsta kose

blond kosa, obojena kosa, oštećena, posvijetljena kosa, suha

Sastav

Açai Berry ekstrakt

L’Oréal Professionnel Blondifier neutralizirajući šampon za posvijetljenu i plavu kosu namijenjen je neutralizaciji hladnih blond nijansi sa žutim podtonovima. Sadrži ljubičaste pigmente.

Ovaj šampon predstavlja revolucionarno rješenje za njegu suhe i oštećene obojene kose. On će neutralizirati sve neželjene tonove na vašoj hladnoj blond kosi i pružiti vam boju za kakvom ste oduvijek tragali! Ovaj proizvod ne samo da će vašoj kosi pružiti potpunu hidrataciju i njegu, već će ju osloboditi svog suvišnog sjaja, a s tjemena glave će odstraniti sve nakupljene nečistoće.

Njegova formula s Açai Berry ekstraktom osigurat će kosi da iznova zablista punim sjajem. Sveznik u ovome bit će i ljubičasti pigmenti kojima je bogat ovaj proizvod. Kao rezultat dobit ćete lijepu, njegovanu i zdravu kosu, ali i savršenu boju!

Upotreba L’Oréal Professionnel Blondifier neutralizirajući šampon za posvijetljenu i plavu kosu

  • ravnomjerno nanesite na mokru kosu i masirajte dok se šampon ne zapjeni, a zatim dobro isperite
  • ukoliko je potrebno, postupak možete ponoviti, a zatim nastaviti s daljnjom njegom i stiliziranjem
  • najbolje rezultate daje u kombinaciji s ostalim proizvodima iz istoimene linije

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “L’Oréal Professionnel Blondifier neutralizirajući šampon za posvijetljenu i plavu kosu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.