L'Oreal Infaiilible 24H kompaktni puder 220 Sand
L'Oreal Infaiilible 24H kompaktni puder 220 Sand

L’Oreal Infaiilible 24H kompaktni puder 220 Sand

Prekriva kao tekući, matira kao puder u kamenu. Dugotrajan, bez osjećaja težine. Otporan na vodu, toplinu i vlagu. Visoka moć prekrivanja u jednom potezu, prirodni mat završni dodir. Nekomedogena formula. Testirano od strane dermatologa.

131,00 kn

Brand

Veličina

9g

Vrsta kože

svi tipovi kože

L’Oreal Infaiilible 24H kompaktni puder 220 Sand ne naglašava pore i sitne linije. Stapa se s kožom i ne ostavlja praškast trag. Na koži je vrlo lagan i prozračan i daje vrlo prirodan efekt. Može se koristiti samostalno, a i za setiranje tekućeg pudera. Na taj način značajno produljuje trajanje podloge. Predivna baršunasta tekstura i lakoća nanošenja svakako jest prednost. Nakon njega koža zaista izgleda vrlo zaglađeno i ujednačeno.

Pakiranje

Nekoliko riječi i ambalaži koja je praktična i osvaja. Napravljena je od čvrste plastike, lijepo se zatvara i pritom se čuje ‘Klik’. Puder možete nositi u kozmetičkoj torbici i bez straha da bi se mogao otvoriti. Pakiranje ima još jedan preklop sa malim ogledalcem i spužvicom za nanošenje pudera. Stvarno najpraktičnije rješenje za ubaciti u torbicu i koristiti ga tijekom dana.

Upotreba L’Oreal Infaiilible 24H kompaktni puder 220 Sand

  • Nanesite puder na lice kistom za matiranje kože ili fiksiranje make-up-a ili se poslužite ponuđenom spužvicom, tokom dana.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “L’Oreal Infaiilible 24H kompaktni puder 220 Sand”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.