Lierac Lift Integral zaglađujući serum

Ovaj serum snažno potiče bolju čvrstoću kože te pruža učinak face liftinga. Popunjava udubljenja, opuštena područja na koži, popravlja konture i obnavlja dinamiku lica. Koristi se svaki dan, prije uobičajene njege, ujutro i navečer. Za sve tipove kože.

678,00 kn

Brand

Namjena

face lifting, Svakodnevna upotreba

Veličina

30 ml

Vrsta kože

svi tipovi kože

Očaravajući mirisi i nježne note divlje borovnice, sandalovine, frezije i jasmina.

 

Lierac Lift Integral zaglađujući serum član je nove anti-age linije s učinkom face liftinga. Linija je nastala je kao kombinacija estetskih zahvata (facelifting + injekcije), a djeluje tako da vraća čvrstoću opuštenim dijelovima kože, popunjava udubljenja, opuštena područja na koži, popravlja konture i obnavlja dinamiku lica te zaglađuje bore.

Lift Integral inovativna je Lierac anti-age linija s učinkom face lifting injekcija. Nastala je kao kombinacija estetskih zahvata koji se primjenjuju tijekom faceliftinga i injekcija, a djelujte tako da vraća čvrstoću opuštenim dijelovima kože, popunjava udubljenja i opuštena područja na koži, popravlja konture i obnavlja dinamiku lica te zaglađuje bore.

Nastala je u suradnji Lierac laboratorija s dr. Sylvie Poignonec, estetskom kirurginjom s 25-godišnjim iskustvom u znamenitoj francuskoj Pitié-Salpêtrière Hospital.

Sa starenjem se smanjuje prirodni proces sinteze u koži, gubi se napetost i čvrstoća kože. Lierac laboratoriji tome su doskočili jedinstvenom kombinacijom aktivnih sastojaka s učinkom zaglađivanja kože.

Ključni sastojci Lierac Lift Integral zaglađujući serum

  • ekstrakt mahagonija: potiče sintezu kolagena tipa XVIII u svim slojevima kože i ima učinak liftinga
  • ekstrakt ljubičastog tulipana: potiče sintezu 30 osnovnih proteina u koži i popunjava prazna područja
  • hyalu-3 koncentrat djeluje na tri razine: trenutno, s odgođenim anti-age učinkom te s dugotrajnim učinkom zaglađene kože

Rezultati:

  • Koža je čvrsta, konture lica zategnute i preoblikovane, vraćen volumen, bore smanjene.
  • Obnovljena je dinamika lica.
  • Aktivna tekstura ima trenutni učvršćujući učinak.

Pogledajte video kako koristiti liniju u tri jednostavna koraka

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lierac Lift Integral zaglađujući serum”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.