John Masters Scalp SET za problematično vlasište

John Masters Scalp SET za problematično vlasište sadrži četiri proizvoda koja čiste, uravnotežuju, smiruju i stimuliraju vlasište kako bi se postigla prekrasna punija, jača i zdravija kosa. Koristite ih kao intenzivan tretman za suho i oštećeno vlasište sklono perutanju, za kosu koju ispada te za masno vlasište. Redovitom upotrebom regulirat će se lučenje sebuma, ojačati folikula kose i vratit će joj se sjaj. Ovaj set dolazi u prekrasnoj kutiji!

SET sadrži:

816,00 kn 693,60 kn

Brand

Vrsta kose

svi tipovi kose

John Masters Scalp SET za problematično vlasište sadrži četiri proizvoda koja čiste, uravnotežuju, smiruju i stimuliraju vlasište. Time se postiže prekrasna punija, jača i zdravija kosa. Koristite ih kao intenzivan tretman za suho i oštećeno vlasište sklono perutanju, za kosu koju ispada te za masno vlasište. Redovitom upotrebom regulirat će se lučenje sebuma, ojačati folikula kose i vratit će joj se sjaj. Ovaj set dolazi u prekrasnoj kutiji!

SET sadrži:

  • John Masters Organics šampon SCALP metvica suručica 236 ml – za pročišćavanje i stimulaciju vlasišta za zdravu i podatnu kosu. Šest certificirano organskih sastojaka uklanjaju naslage i stimuliraju vlasište, dok proteini soje hidratiziraju kosu i zadržavaju u njoj vlagu. Šampon izvrsno djeluje na probleme nastale zbog masnog ili suhog vlasišta, nedostatka folikula, pretjerane proizvodnje sebuma ili tanke kose, te nedostatak volumena. Dovoljno je nježan za obojenu kosu.
  • John Masters Organics regenerator ružmarin metvica 236 ml –  svojom laganom i nježnom formulom kosu njeguje i olakšava raščešljavanje sa čak 18 certificirano organskih sastojaka. Prirodni proteini soje i ulje boražine nadodaju kosi sadržaj lipida dok proteini pšenice vraćaju kosi snagu i sjaj. Regenerator je iznimno osvježavajućeg i vedrog mirisa metvice i ružmarina. On pomaže pri raščešljavanju kose nakon pranja dok ju istovremeno hrani i regenerira. Odličan za sve tipove kose.
  • John Masters Organics SCALP serum za stimulaciju rasta kose i njegu vlasišta 59ml – djeluje blagotvorno, ali snažno na vlasište kako bi biljnim ekstraktima i uljima tretirao i umirio iritacije dok istovremeno uklanja višak sebuma i masne naslage.  Zimzelen djeluje antibakterijski te sprječava glavobolju, a ekstrakt suručice (livadnog aspirina) smanjuje opadanje kose te učvršćuje korijen kose.
  • John Masters Organics SCALP tretman za masažu vlasišta i volumen kose 30 ml –  predstavlja jedinstvenu kombinaciju čak 19 certificirano organskih biljaka i esencijalnih ulja što pospješuje stimulaciju cirkulacije, vraćanje ravnoteže u proizvodnji sebuma i količinu hranjivih tvari. Odabrani sastojci kosi daju dodatni volumen i sjaj. Dovoljno je nježan za obojenu kosu.

1 recenzija za John Masters Scalp SET za problematično vlasište

  1. Lucija

    Zbilja fenomenalan set. Imala sam velikih problema s kosom; stalno se perutala, bila u lošem stanju, tanka i previše otpadala. Od kada ovo koristim, kosa mi se itekako obnovila. Preporučam od srca

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *