John Masters Organics Vented Paddle Ionska četka s otvorima

John Masters Organics Vented Paddle Ionska četka s otvorima nježna je za kosu, olakšava feniranje i stiliziranje kose. Njezine ionske čekinje sprječavaju nastanak negativnih iona, a otvori pomažu kod stiliziranja i bržeg sušenja kose.  Pojačava sjaj kose zaglađivanjem njezine kutikule. Ručka je napravljena od ergonomski dizajniranog bambusa za jednostavno rukovanje. Bambus je ekološki prihvatljiviji te je lakši i izdržljiviji od drveta.

284,00 kn (37,69 €)

Ionske čekinje ove četke za kosu usmjeravaju negativno nabijene ione na kosu.  Što se događa s kosom? Lakše se zatvaraju vlasi pa je kosa sjajnija i zdravija.

John Masters Organics Vented Paddle Ionska četka s otvorima za kosu vrlo je nježna, olakšava feniranje i stiliziranje kose. Ionske čekinje ove četke za kosu usmjeravaju negativno nabijene ione na kosu, a otvori pomažu kod stiliziranja i bržeg sušenja vaše kose. Četka pojačava sjaj vaše kose zaglađivanjem njezine kutikule. Drška je napravljena od ergonomski dizajniranog bambusa za vrlo jednostavno rukovanje. Bambus je ekološki prihvatljiviji te je lakši i izdržljiviji od drveta. Vaša kosa će vam biti zahvalna za korištenje ove četke.

Prednosti:

  • Nježna za vašu kosu
  • Predivan stajling kose
  • Brže sušenje kose
  • Lagana drška od bambusa
  • Bambus je jači, izdržljiviji i lakši od drveta

 

1 recenzija za John Masters Organics Vented Paddle Ionska četka s otvorima

  1. Sara

    Ovu sam četku za kosu prvi put vidjela kod prijateljice. Jednom mi je fenirala kosu s njom i kako mi se svidjela, nakon toga mi je poklonila novu za Božić. Jako se osjeti razlika u odnosu na normalne četke za kosu.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.