John Masters Organics putni set za normalnu kosu & torbica

John Masters Organics putni set za normalnu kosu sadrži četiri osnovna proizvoda potrebnih za njegu suhe kose. Proizvodi se nalaze u malim čvrstim bočicama koje možete iznova napuniti i upotrijebiti, a dolaze u toaletnoj torbici. Ovo je i odličan poklon za svaku priliku!

SET sadrži

189,00 kn

Brand

Veličina

4 x 60ml

Vrsta kose

normalna, svi tipovi kose

Neodoljiv putni set i odličan poklon za svaku globetrottericu!

John Masters Organics putni set za normalnu kosu sadrži četiri osnovna proizvoda potrebnih za njegu suhe kose. Proizvodi se nalaze u malim čvrstim bočicama koje možete iznova napuniti i upotrijebiti, a dolaze u toaletnoj torbici

SET sadrži

  • John Masters Organics šampon za normalnu kosu lavanda ružmarin 60ml – šampon lavanda ružmarin na bazi nježnih sapunica dobivenih iz kokosa i kukuruza i organskih ekstrakata kamilice, kadulje, koprive, zelenog čaja. Sadrži organske ekstrakte bljaka poput kamilice, kadulje, ćaporka, hajdučke trave, vrbe i zelenog čaja. Oni vraćaju kosi snagu, vitalnost, sjaj i zdravlje.
  • John Masters Organics Scalp tretman za masažu vlasišta i volumen kose 30ml – ovaj tretman predstavlja jedinstvenu kombinaciju čak 19 certificirano organskih biljaka i esencijalnih ulja. Oni pospješuju stimulaciju cirkulacije, vraćanje ravnoteže u proizvodnji sebuma i količinu hranjivih tvari
  • John Masters Organics regenerator agrumi gorka naranča 60ml  –  John Masters Organics regenerator agrumi gorka naranča možete isprati ili ostaviti kao leave-in tretman. Izuzetno učinkovita i nježna formula koja kombinira čak 17 certificirano organskih sastojaka. Odličan je za sve tipove kose i dovoljno nježan za obojenu kosu.
  • John Masters Organics 100% arganovo ulje 3ml – ljekovito hladno prešano ulje argana prepuno je blagotvornih učinaka za cijelo tijelo, kako za kožu tako i za kosu. Ulje pomaže u zadržavanju vlage i povećava elastičnost kože. Izvrstan je preparat za smirivanje ‘neposlušne’ kose kao i za obnovu ispucanih vrhova.

1 recenzija za John Masters Organics putni set za normalnu kosu & torbica

  1. Karla

    Tražila sam neki kvalitetni putni set za kosu i ovaj se pokazao kao dobar omjer cijene i kvalitete. Zadovoljna sam, ali u set bi dodala još masku za kosu. Osim toga, sve je odlično.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *