John Masters Organics kozmetička torbica LOVE

John Masters Organics kozmetička torbica LOVE odličan je dodatak tvojoj kolekciji kozmetike. Limited Edition linija kozmetičkih torbica od 100% organskog pamuka tiskanih netoksičnom tintom na bazi vode.

109,90 kn

John Masters Organics kozmetička torbica LOVE odličan je dodatak tvojoj kolekciji kozmetike. Tko ne voli nositi svoju kozmetiku okolo u nekoj preslatkoj, otkačenoj torbici? Kada je John Masters odlučio iznenaditi svoje kupce i napraviti slatku kozmetičku torbicu tražio je dizajnera koji će uklopiti zelenu svijest John Mastersa s urbanim, modernim i drugačijim. Melissa Michelsen činila se kao idealan kandidat.

Melissa i John Masters dijele ideju o korištenju eco-friendly, održivih i obnovljivih materijala kod kreiranja svojih proizvoda. Njezina tvrtka, Love Mert, proizvodi ručno rađene torbice, kape i nakit od organskog pamuka, eko kože i recikliranog papira. Inspirirana cvjetnim sastojcima svojih najdražih John Masters Organics proizvoda, Melissa je kreirala Limited Edition liniju kozmetičkih torbica od 100% organskog pamuka tiskanih netoksičnom tintom na bazi vode. 

Pogledajte video:

Pogledajte i John Masters Organics torbu od organskog pamuka.

1 recenzija za John Masters Organics kozmetička torbica LOVE

  1. leda

    Znam da je klišej priča, ali kad mi je suprug poklonio ovu torbicu za Valentinovo i u njoj John Masters Organics kremu za ruke i balzam za usne, bila sam presretna 🙂

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *