John Masters Combo Paddle četka za kosu od veprove dlake

John Masters Organics Combo Paddle četka za kosu od veprove dlake nježno četka kosu, olakšava feniranje i stiliziranje kose. Ionske čekinje sprječavaju nastanak negativnih iona, dok 100% čista veprova dlaka pomaže ravnomjernu raspodjelu prirodnih ulja koja nastaju u tjemenu. Četka je nevjerojatno ugodna.

309,00 kn (41,01 €)

Hvala na kliku. Znači da vas zanima WOW faktor. Evo ga: Pomozite nam u zaštiti okoliša! Osim vrhunske izvedbe, ova četka izrađena je od bambusa. Bambus je ekološki prihvatljiviji i lakši i izdržljiviji od drva. Uz to ionske čekinje usmjeravaju negativno nabijene ione na kosu.  Što se događa s kosom? Lakše se zatvaraju vlasi pa je kosa sjajnija i zdravija.

John Masters Combo Paddle četka za kosu od veprove dlake vrlo je nježna za vašu kosu. Olakšava feniranje i stiliziranje kose. Ionske čekinje ove četke za kosu usmjeravaju negativno nabijene ione na kosu i lakše zatvaraju vlasi pa je kosa sjajnija. Čista, 100% dlaka od vepra pomaže ravnomjernu raspodjelu prirodnih ulja koja nastaju iz tjemena. Kombinirane čekinje pomažu dubljem prodiranju u kosu za brže i učinkovitije četkanje. Drška je napravljena od ergonomski dizajniranog bambusa za jednostavno rukovanje.

Prednosti:

 • Idealna za gustu kosu
 • Predivan stajling vaše kose
 • Brže sušenje kose
 • Lagana drška od bambusa – bambus je jači, lakši i izdržljiviji od drva

1 recenzija za John Masters Combo Paddle četka za kosu od veprove dlake

 1. Sanja

  Četka je savršena! Oduševljena sam.
  S užasno puno mlade kose koja uvijek strši i živi svoj život 🙂 jako je teško hendlati + što sam dosad imala osjećaj da mi svaka četka istrza kosu kad je četkam na suho..
  Ali zato s JM četkom kao da mazim kosu 🙂 puno je podatnija, mekša i zaglađena.
  I zaista vrlo ugodna na kosi. Toplo preporučam.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.