Geneo Personal aparat za oksigenaciju lica pink

Uređaj djeluje na povećanje razine kisika u koži na način da ga privlači iz dubinskih slojeva na površinu uz pomoć najnaprednije Oxygeneo tehnologije. Rezultat je svježija, svjetlija i zdravija koža. Liječnički proizvod, klinički testiran za upotrebu kod kuće zamijenjuje daleko skuplje uređaje i facial tretmane.

1.899,00 kn

Brand

Namjena

Oksigenacija, Svi tipovi kože

Vrhunski uređaj u primjeni kisika za pomlađivanje kože.

Geneo Personal aparat za oksigenaciju lica pink kombinira najvažnije elemente brige o vašoj koži kao što su piling, tretman povećanja kisika i hidratacija. Svoju učinkovitost temelji na najnaprednijoj tehnologiji Oxygeneo s učinkom oksigenacije te na taj način obogaćuje Vašu kožu prirodnim kisikom te potiče obnavljanje stanica, potiče proces pomlađivanja i poticanja kolagena prirodnim putem.

Uređaj djeluje na povećanje razine kisika u koži kako bi se ostvario najbolji učinak:

  • regeneracije
  • poboljšanja strukture kože
  • učvršćivanja i dodatnog zatezanja uz smanjenje vidljivih nabora i nepravilnosti

Uređaj osim što povećava razinu kisika u Vašoj koži zbog najnaprednije Oxygeneo tehnologije, obogaćen je i tehnologijama Ultrasound i TriPollar RF što ga čini jedinstvenim uređajem koji simultano hrani kožu, učvršćuje ju i smanjuje bore te sprječava nastajanje novih.

Uređaj stane u dlan te u paketu dolazi punjač sa žicom.

Zašto koristiti Geneo Personal?

Slabljenjem cirkulacije zbog starenja stanice dobivaju sve manje kisika zbog čega slabije funkcioniraju. Starenje i razvoj bolesti direktno ovisi o količini kisika u stanicama. Kisik ne samo da liječi nego i pomlađuje. U medicini gotovo da nema bolesti gdje primjena kisika u hiperbaričnim komorama ne pomaže. Kao što su hiperbarične komore najbolje za liječenje s kisikom tako je ovaj uređaj odličan u primjeni kisika za pomlađivanje kože.

Kada koristiti Geneo i da li je klinički testiran?

Geneo Personal je preporučen za korištenje na tjednoj bazi, za oksigenaciju, čišćenje i/li blagi piling kože.

Uređaj je klinički testiran i patentiran.

Koliko traje garancija?

Garancija je 2 godine, no jamstvo nije valjano ukoliko:

  • Postoje oštećenja nastala nepravilnom upotrebom uređaja
  • Poduzeti popravci i /ili izmjene trećih neovlaštenih osoba i ako se ne koriste originalni Geneo Personal dijelovi.
  • Uređaj se ne koristi sukladno uputama navedenim u priloženom priručniku ili bez uporabe dodataka dobivenih u originalnom pakiranju
  • Postoji djelomično ili kompletno oštećenje uređaja ili gubitak, uslijed prirodnih katastrofa (kao što su potresi, poplave, požari, udari gromova i slično), namjerno oštećenje uporabom sile ili slučajno.
  • Postoji oštećenje uređaja nastalo nakon korištenja u izrazito prašnjavom i zagađenom okruženju, ili ukoliko serijski broj uređaja ne odgovara broju uređaja navedenom u jamstvenom listu, ili je korigirano ili izbrisano.
  • Postoji vanjsko oštećenje, uključujući ali ne ograničavajući na ogrebotine i udubljenja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Geneo Personal aparat za oksigenaciju lica pink”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *