Fudge Make-a-Mendes šampon i regenerator SET

Fudge Make-a-Mendes šampon i regenerator SET paket koji se sastoji od šampona i regeneratora. Duo koji će povratiti snagu vašoj kosi. Idealan je za kemijski tretiranu kosu . Prirodna formula koja pomaže kosi vratiti njezin prirodni sjaj dok istovremeno pruža toplinsku zaštitu. Ako redovito koristite figrao, peglu za kosu ili fen – ovo je kombinacija za vas. Njegova posebna formula štiti kosu od UV zraka i vanjskog utjecaja.

176,00 kn

Samo 1 komada na zalihi

Brand

Veličina

2x300ml

Vrsta kose

svi tipovi kose

Fudge Make-a-Mends šampon i regenerator SET paket koji se sastoji od šampona i regeneratora. Duo koji će povratiti snagu vašoj kosi. Idealan je za kemijski tretiranu kosu . Prirodna formula koja pomaže kosi vratiti njezin prirodni sjaj dok istovremeno pruža toplinsku zaštitu. Ako redovito koristite figrao, peglu za kosu ili fen – ovo je kombinacija za vas. Njegova posebna formula štiti kosu od UV zraka i vanjskog utjecaja.

Fudge Make-a-Mends šampon i regenerator SET sadrži

  • Fudge Make-A-Mends šampon 300ml – ozbiljno krenite s njegom i oporavkom vaše kose pomoću ovog šampona. Njegova posebna formula njeguje i popravlja štetu učinjenu kemijskim tretiranjem kose. Sprječava elektricitet kose (koji je znak oštećene kose), zaglađuje kosu i vraća joj sjaj. Istovremeno pruža zaštitu od topline, stoga ako redovito koristite peglu, figaro ili fen za kosu – ovo je vaš izbor.  Štiti kosu od UV zraka i vanjskih utjecaja.
  • Fudge Make-A-Mends regenerator 300ml – Njegova posebna formula njeguje i popravlja štetu učinjenu kemijskim tretiranjem kose. Sprječava elektricitet kose (koji je znak oštećene kose), zaglađuje kosu i vraća joj sjaj. Istovremeno pruža zaštitu od topline, stoga ako redovito koristite peglu, figaro ili fen za kosu – ovo je vaš izbor.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Fudge Make-a-Mendes šampon i regenerator SET”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *