FLORA serum Nº1 balans vlasišta

Probiotici i jačanje mikrobioma. Uravnotežen mikrobiom ključ je zdravlja vlasišta i kose. Zato bi naš Balance Serum trebao biti dio dnevne rutine za sve, uključujući sve spolove i dobi. Pomaže obnoviti i održati zdravu ravnotežu mikrobioma. Uravnotežena ekologija kože vlasišta presudna je za zdravo vlasište i jaku, sjajnu kosu. Ovo je najvažniji korak u postizanju guste, prekrasne kose.

487,50 kn (64,70 €)

Brand

Veličina

30ml

Vrsta kose

svi tipovi kose

Namjena

Tretman za vlasište

FLORA serum Nº1 balans vlasišta – Probiotici i jačanje mikrobioma. Uravnotežen mikrobiom ključ je zdravlja vlasišta i kose. Zato bi naš Balance Serum trebao biti dio dnevne rutine za sve, uključujući sve spolove i dobi. Pomaže obnoviti i održati zdravu ravnotežu mikrobioma. Uravnotežena ekologija kože vlasišta presudna je za zdravo vlasište i jaku, sjajnu kosu. Ovo je najvažniji korak u postizanju guste, prekrasne kose.

UPOTREBA FLORA serum Nº1 balans vlasišta

  • Dobro protresti prije upotrebe. Nanesite nakon pranja kose dok vam je vlasište još vlažno.
  • Nanesite 12 do 16 kapi pokrivajući cijelo područje vlasišta. Duboko umasirajte kružnim pokretima.
  • Za maksimalne rezultate nanesite svakodnevno ujutro i/ili navečer na suho vlasište. Nemasna formula neće utjecati na vašu frizuru. Ostat će netaknuta.
  • Slijedite Flora rutinu propisanu za vaše vlasište i duljinu kose. Nanošenje seruma za balans vlasišta temeljni je korak u bilo kojoj Flora rutini. Serumi za vlasište mogu se kombinirati.
  • Napomena*: Možete osjetiti grijanje i peckanje tijekom prvih nekoliko nanošenja. To je normalno, što dokazuje da aktivni sastojci potiču mikrocirkulaciju.Upozorenje: Ako dođe u kontakt s očima, temeljito isperite čistom vodom.

KLJUČNI SASTOJCI:

  • Održava i obnavlja zdravlje vlasišta s našim vlastitim FP5® Biomeom, funkcionalnim kompleksom aktivnih sastojaka koji kombinira aminokiseline, mikropeptide i morske bioaktivne tvari za blagotvoran učinak na bakterijski mikrobiom i fibroblaste, potičući sintezu kolagena i elastina
  • Lactobacillus za povećanje populacije prijateljskih bakterija i pruža antiiritirajuće i umirujuće učinke
  • Capsicum za povećanje mikrocirkulacije i čimbenike staničnog metabolizma
  • Cvjetna vodica koja pomaže oslobađanju umirujućih molekula (beta-endorfina)
  • Vitamin C.

Koraci u FLORA rutini:

1. KORAK: čišćenje i detox

2. KORAK: Tretman i njega vlasišta

3. KORAK: Uljepšavanje i njega

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “FLORA serum Nº1 balans vlasišta”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.