Essie lakovi za nokte pink nijanse

Profesionalni i jednostavni za nanošenje. Essie lakovi za nokte brzo se suše, trajni su i postojani. Kist za nanošenje jedan je od najboljih na tržištu. U galeriji pregledajte nijanse u skladu s vašim stilom i trenutnim raspoloženjem, a potom u padajućem izborniku odaberite opciju/nijansu i dodajte u košaricu.

75,90 kn

Očisti
Veličina

14 ml

Brand

Essie lakovi za nokte pink nijanse – Nisu svi nokti jednaki…

Essie lakovi za nokte već gotovo četiri desetljeća znače kvalitetu i visoki standard profesionalne manikure. Zašto je Essie WOW? Zbog svog imena, odnosno nevjerojatne žene koja stoji iza svega.

Essie Weingarten tvrtku je osnovala 1981. i odmah znala što želi: ‘Stvaranje savršenog iskustva manikiranja, nešto sa čime se žene diljem svijeta mogu poistovjetiti.’ Zahvaljujući ovoj jednostavnoj rečenici Essie do danas svojim nijansama lakova za nokte povezuje žene iz svih kutaka svijeta.

Uz vječne nijanse, svake sezone javnosti se predstavljaju i posebne, limitirane, kolekcije Essie lakova za nokte. Bitno je znati da iza njih stoji sama Essie te da uvijek nastoje održati njenu osobnost i ukus u skladu s trendovima i predviđanjima aktualnih boja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Essie lakovi za nokte pink nijanse”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *