Elemis MEN Skin Soothe blagi gel za brijanje
Elemis-Men-Deep-Cleanse-gel-za-čišćenje-lica-200ml

Elemis Smooth Operator poklon set za muškarce

5 od 5 Na temelju 1 ocjene

Elemis Smooth Operator poklon set za muškarce za precizno i glatko brijanje. Nakon brojanja koža je mekana i nahranjena vrhunskim dodacima. Set se sastoji od gela za brijanje i pjene za čišćenje lica. Da je riječ o pravom poklonu ukazuje i original Elemis toaletna torbica –  kako bi najvažnija oprema uvijek bila pri ruci.

243,75 Kn

Dodatne informacije

Brand

Elemis

Vrsta kože

svi tipovi kože

Opis

Elemis Smooth Operator poklon set za muškarce za precizno i glatko brijanje svakog tipa kože. Nakon brojanja koža je mekana i nahranjena vrhunskim dodacima. Set se sastoji od gela za brijanje i pjene za čišćenje lica. Da je riječ o pravom poklonu ukazuje i originalna elegantna Elemis toaletna torbica –  kako bi najvažnija oprema uvijek bila pri ruci.

Elemis Smooth Operator poklon set za muškarce sadrži:

  • Elemis Skin Soothe gel za brijanje 150ml – formuliran da omogući blago brijanje. Ovaj gel sadrži mikro kapsule koji trenutno oslobađaju ekstrakt Alge Marine i ulje jojobe, poznate po njihovom umirujućem djelovanju. Baza aloe vere i lijeske pomiješana s ekstraktima kamilice, arnike i mentolom koji hladi, upotpunjava ovaj savršeni gel za brijanje koji se može koristiti i za najosjetljiviju kožu.
  • Elemis Deep Cleanse gel za čišćenje lica 150ml –  izvrstan je za sve tipove kože. Moćan spoj hrastove kore, zelene metvice i peperminta s jedinstvenom bazom od proteina iz mlijeka. Pomaže ukloniti nečistoće, spriječiti urastanje dlaka i napuniti kožu vlagom.

Recenzije (1)

  1. 5 od 5

    Odličan proizvod za moga supruga. Veoma zadovoljan. Sve preporuke.

Napiši recenziju