Kit: ULTRA SMART Pro-Collagen Pure Brilliance
Kit: ULTRA SMART Pro-Collagen Pure Brilliance

Elemis set ULTRA SMART Pro-Collagen Pure Brilliance

Čarobna Deluxe kolekcija za njegu kože koja klinički dokazano djeluje ujutro i navečer za postizanje nevjerojatnih rezultata protiv starenja. Specijalizirane alge dobivene iz morske i slatke vode kombiniraju se s inovativnim sustavima koji služe za ciljanje višestrukih znakova starenja.

Set se sastoji:

2.999,00 kn

Brand

Vrsta kože

anti-age, bore, opuštenost kože oko očiju, prvi znaci starenja

Elemis set ULTRA SMART Pro-Collagen Pure Brilliance je čarobna Deluxe kolekcija za njegu kože koja klinički dokazano djeluje ujutro i navečer za postizanje nevjerojatnih rezultata protiv starenja. Specijalizirane alge dobivene iz morske i slatke vode kombiniraju se s inovativnim sustavima koji služe za ciljanje višestrukih znakova starenja.

Elemis set ULTRA SMART Pro-Collagen Pure Brilliance sastoji se od:

  • Pro-Collagen Overnight Matrix noćna krema za bore – idealna, klinički testirana, krema za sve tipove kože koja suzbija prve znakove starenja. Kada je nanesete na lice, stvara zaštitnu masku koja čuva hidrataciju. Kroz noć radi na uspostavi ravnoteže u koži tamo gdje je najpotrebnije. Dokazano pomaže u sprječavanju i izjednačavanju finih linija i prvih bora.
  • Elemis Ultra Smart Pro Collagen Complex 12 serum za bore – Vrlo snažan serum koji ciljano rješava pojavu dubokih bora zahvaljujući luksuznim sastojcima i naprednoj tehnologiji. Koktel 12 specijaliziranih algi pomaže vam zategnuti i izjednačiti ton kože. Klinički dokazan proizvod.
  • Elemis dnevni i noćni tretman za oči s kolagenom NOVO!!! – Ovaj klinički dokazani cjelodnevni duo tretman za oči iz linije Ultra Smart Pro Collagen formuliran je na način da cilja na specifične znakove starenja oko očiju.
  • Premium futrola savršena za spremanje vašeg nakita
  • Poklon kutija

ZAŠTO KORISTITI OVAJ WOW SET?

Vaša koža postaje starija te gubi onu čvrstoću koju smo imali dok smo bili mlađi. Također, koža oko područja oko očiju je tanja i osjetljivija od ostatka lica. Nadalje, stres uzrokuje ubrzano starenje kože. Ovi revolucionarni proizvodi rješavaju kako specifične probleme, tako i višestruke znakove starenja za mladenački izgled za manje od mjesec dana.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Elemis set ULTRA SMART Pro-Collagen Pure Brilliance”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *