Kit: Pro-Collagen Sparkling Treats
Kit: Pro-Collagen Sparkling Treats
Kit: Pro-Collagen Sparkling Treats

Elemis set Pro-Collagen Sparkling Treats

Luksuzni Pro-Collagen tretman protiv starenja. Formulirano za sve tipove kože. Savršeno za sve koji se žele smanjiti sitne linije i bore na svome lice.

Set sadrži:

 

 

615,00 kn

Brand

Vrsta kože

anti-age, prvi znaci starenja, svi tipovi kože

Elemis set Pro-Collagen Sparkling Treats raskošna kolekcija prava je poslastica za sve koji žele glatko,gipko lice te nahraniti svoju kožu. Ova kolekcija namijenjena je ženama koje vole kombinaciju prirodnih sastojaka i najboljeg iz industrije ljepote, a žele tretirati duboke bore ili ukloniti prve znakove starenja – fine linije i bore oko očiju. Svaki od ovih proizvoda, zahvaljujući posebnom Elemis patentu, imaju snažan anti-age učinak te se preporučaju kod prvih znakova starenja. Sadrže, među ostalim, anti-age alge i mediteransku biljku Padina Pavonicu.

Elemis set Pro-Collagen Sparkling Treats sadrži:

  • Elemis Pro-Collagen Marine anti-age maska – maska za podizanje luksuzni je tretman koji kombinira snagu kvarca s padina pavonikom (paunovim repom), adoptogenom biljkom noni, moringama i arganovim uljem, odmah podiže kožu i pomaže pri usporavanju starenja kože.
  • Elemis Pro-Collagen Advanced tretman za područje oko očiju – napredni je tretman za njegu finih linija i bora. Sa super aktivnim paunovim repom (padina pavonica) i plavim cvijetom lana koji pomažu pri zaglađivanju i čvrstoći linija i bora pružajući mladenački izgled. Kompleks aminokiselina pomaže zadžati vodu u koži. Ova kombinacija regeneracije i hidratacije posebno je namjenjena osjetljivoj koži oko očiju, a prikladna je za sve tipove kože.
  • Elemis Pro-Collagen hidratantna gel maska za oči – klinički dokazana formula za trenutno smanjivanje bora i sitnih linija oko očiju.
  • poklon kutija

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Elemis set Pro-Collagen Sparkling Treats”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *