Elemis Pro-Collagen Advanced tretman za područje oko očiju

Elemis Pro-Collagen Advanced tretman za područje oko očiju napredni je tretman za njegu finih linija i bora. Sa super aktivnim paunovim repom (padina pavonica) i plavim cvijetom lana koji pomažu pri zaglađivanju i čvrstoći linija i bora pružajući mladenački izgled. Kompleks aminokiselina pomaže zadžati vodu u koži. Ova kombinacija regeneracije i hidratacije posebno je namjenjena osjetljivoj koži oko očiju, a prikladna je za sve tipove kože.

393,00 Kn

Brand

Vrsta kože

suha i zrela koža, svi tipovi kože

Veličina

15ml

Elemis Pro-Collagen Advanced tretman za područje oko očiju napredni je tretman za njegu finih linija i bora. Sa super aktivnim paunovim repom (padina pavonica) i plavim cvijetom lana koji pomažu pri zaglađivanju i čvrstoći linija i bora pružajući mladenački izgled. Kompleks aminokiselina pomaže zadržati vodu u koži. Ova kombinacija regeneracije i hidratacije posebno je namjenjena osjetljivoj koži oko očiju, a prikladna je za sve tipove kože.

Ključni sastojci:

  • paunov rep (padina pavonica) – jedinstvena mediternaska alga koja dokazano djeluje protiv starenja kože. Pokazalo se da stimulira sintezu glikozaminoglikana koji su odgovorni za hidrataciju, čvrstoću i elastičnost kože.
  • cvijet lana – bogato omega 3, omega 6 i omega 9 nezasićenim masnim kiselinama, obnavlja suhu, krhku, ljuskavu, osjetljivu i atopičnu kožu

Upotreba:

1 recenzija za Elemis Pro-Collagen Advanced tretman za područje oko očiju

    Show reviews in all languages (1)

  1. Ivvana

    ne vidim baš neki rezultat iako jako volim Elemis proizvode, tekstura dosta vodenasta

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *