Elemis Pro-Collagen Advanced tretman za područje oko očiju

Elemis Pro-Collagen Advanced tretman za područje oko očiju napredni je tretman za njegu finih linija i bora. Sa super aktivnim paunovim repom (padina pavonica) i plavim cvijetom lana koji pomažu pri zaglađivanju i čvrstoći linija i bora pružajući mladenački izgled. Kompleks aminokiselina pomaže zadžati vodu u koži. Ova kombinacija regeneracije i hidratacije posebno je namjenjena osjetljivoj koži oko očiju, a prikladna je za sve tipove kože.

393,00 kn

Brand

Vrsta kože

suha i zrela koža, svi tipovi kože

Veličina

15ml

Elemis Pro-Collagen Advanced tretman za područje oko očiju napredni je tretman za njegu finih linija i bora. Sa super aktivnim paunovim repom (padina pavonica) i plavim cvijetom lana koji pomažu pri zaglađivanju i čvrstoći linija i bora pružajući mladenački izgled. Kompleks aminokiselina pomaže zadržati vodu u koži. Ova kombinacija regeneracije i hidratacije posebno je namjenjena osjetljivoj koži oko očiju, a prikladna je za sve tipove kože.

Ključni sastojci:

  • paunov rep (padina pavonica) – jedinstvena mediternaska alga koja dokazano djeluje protiv starenja kože. Pokazalo se da stimulira sintezu glikozaminoglikana koji su odgovorni za hidrataciju, čvrstoću i elastičnost kože.
  • cvijet lana – bogato omega 3, omega 6 i omega 9 nezasićenim masnim kiselinama, obnavlja suhu, krhku, ljuskavu, osjetljivu i atopičnu kožu

Upotreba:

1 recenzija za Elemis Pro-Collagen Advanced tretman za područje oko očiju

  1. Ivvana

    ne vidim baš neki rezultat iako jako volim Elemis proizvode, tekstura dosta vodenasta

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *