Elemis Life Elixir Mindful kolekcija

Otkrijte Life Elixir za sve svoje potrebe pomoću izborne kolekcije Elemis Life Elixirs s pažnjom; petodjelni set minijaturnih ulja za kupku i tuš koji kožu ostavljaju nježnom i nježnom mirisom.

Elemis Life Elixir Mindful kolekcija u sebi sadrži:

46,32  (349,00 kn)

Brand

Vrsta kože

svi tipovi kože

Elemis Life Elixir Mindful kolekcija je  petodjelni set minijaturnih ulja za kupku i tuš koji kožu ostavljaju nježnom i nježnom mirisom. Jednostavno ih nanesite dok se kupate ili na tijelo dok se tuširate. Svako svileno ulje će pružiti drugačiji učinak, uključujući promicanje snažnog sna, evociranje osjećaja samopouzdanja i omalovažavanje uma i tijela osjećajem smirenosti.

Elemis Life Elixir Mindful kolekcija u sebi sadrži:

  • Elemis embrace Bath & shower ulje (6ml) – sadrži zagonetne i senzualne arome. Uvijek topli vetiver, slatki tamjan i ružičasti papar natjerati će Vas da se osjećate avanturistički.
  • Elemis Sleep Bath & Shower ulje(6ml) -ostavite dan i brige iza sebe. Uz ovo ulje pripremite se za noć, ugodan i mirisan san koji će Vas opustiti. Budite spremni za predivne stvari koje slijede. Isključite misli i prepustite se dubokom snu.
  • Elemis Fortitude Bath & Shower ulje (6ml) -nemojte podcjenjivati svoju snagu. Ovo ulje Vam omogućuje da prebrodite sve prepreke koje Vam stoje na putu i one koje tek dolaze. Ojačajte svoj duh. Vrijeme je da se opustite i napunite energijom.
  • Elemis Calm Bath & Shower elixir ulje  (6ml) – Umirite um, tijelo i dušu mirnim eliksirom za kupku i tuširanje. Luksuzno ulje za kupku i tuš koje njeguje te istovremeno postiže osjećaj opuštenosti. Miješajući 15 esencijalnih ulja, uključujući Clary kadulju, lavandino i ružino drvo, smirujući miris nastoji stvoriti oazu mira i tišine kako bi osigurao utočište uma.
  • Elemis Clarity Bath & Shower elixir ulje (6ml) – kada ti dan postane preglasan opusti se uz ovo predivno ulje. Očisti svoj um i pripremi se za izazove koji slijede.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Elemis Life Elixir Mindful kolekcija”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.