Elemis Fortitude Bath & Shower ulje

Samo najfinija eterična ulja čekaju na vas u ovoj bočici snage i opuštanja. Podarite svome tijelu opuštenost. Vratite snagu i samopouzdanje za nadolazeće prepreke.

330,00 kn (43,80 €)

Brand

Veličina

100 ml

Vrsta kože

svi tipovi kože, umorna, bez sjaja

Nemojte podcjenjivati svoju snagu. Elemis Fortitude Bath & Shower ulje vam omogućuje da prebrodite sve prepreke koje vam stoje na putu i one koje tek dolaze. Ojačajte svoj duh. Vrijeme je da se opustite i napunite energijom.

Vratite svoje samopouzdanje i snagu uz ovo snažno i aromatično ulje koje čine samo najfinija eterična ulja uhvaćena samo za vas u predivnom pakiranju.

Može li se koristiti i tijekom trudnoće?

Elemis ulje za tuširanje i kupanje stručno je formulirano s 4 ulja koja se sastoje od bacurija, amarantha, slatkog badema i sjemenki maka pomiješanih s 19 eteričnih ulja koji koži omogućavaju zdravlje. Ali kao mjeru opreza Elemisovi stručnjaci preporučuju da se proizvod ne koristi tijekom trudnoće.

Za vrijeme trudnoće Elemis stručnjaci preporučuju Japansko kamilijsko ulje za tijelo kojim se poboljšava elastičnost kože. Sprječava nastajanje strija.

Tvrdnje koje Elemis stručnjaci navode o svojim Bath & Shower uljima dokazani su testiranjem koje je 2016. godine provedeno na 60 ispitanika koji su tjedan dana koristili ovo ulje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Elemis Fortitude Bath & Shower ulje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.