Elemis Frangipani Monoi hidratantna krema za tijelo
Elemis Frangipani Monoi piling
Elemis Frangipani Monoi ulje za tijelo 100ML
Elemis Frangipani Monoi krema za ruke
Elemis Frangipani Monoi kremasti gel za tuširanje 200ml

Elemis Fabulous Frangipani poklon set

Elemis Wonders of Frangipani poklon set povest će vas na neodoljivo mirisno putovanje na Tahiti. Linija proizvoda koji hidratiziraju, hrane i obnavljaju vašu kožu i vaš um. Set proizvoda u punoj veličini kojim postižete uštedu od preko 200 kn i osiguravate maxi paket testera.

832,50 kn

Brand

Vrsta kože

svi tipovi kože

Elemis Fabulous Frangipani poklon set povest će vas na neodoljivo mirisno putovanje na Tahiti. Linija proizvoda koji hidratiziraju, hrane i obnavljaju vašu kožu i vaš um. Set proizvoda u punoj veličini. Elemis Frangipani Monoi hidratantno mlijeko za tijelo, Elemis Frangipani Monoi piling za tijelo, Elemis Frangipani Monoi kremasti gel za tuširanje, Elemis Frangipani Monoi ulje za tijelo, Elemis Frangipani Monoi krema za ruke i nokte.

Elemis Wonders of Frangipani poklon set sadrži

  • Elemis Frangipani Monoi piling za tijelo 490g – bogata je mineralima soli i hibiskusom, odlično čisti i hidratizira kožu. Ovaj luksuzni piling topi se u dodiru s kožom. Koža je mekana i nahranjena.
  • Elemis Frangipani Monoi kremasti gel za tuširanje 200ml – s naprednom formulom, nježnom prirodnom sapunicom koja u potpunosti čisti vašu kožu bez isušivanja.
  • Elemis Frangipani Monoi ulje za tijelo 100ml – može se koristiti i za kosu i nokte. Ovo egzotično ulje brzo se upija,  hidratizira i njeguje vašu kožu. Odličan je za suhu kožu ili kožu s opekotinama od sunca.
  • Elemis Frangipani Monoi krema za ruke i nokte 100ml – lagane teksture, brzo se upija, bogata vitaminima i uljima koji štite i obnavljaju suhu kožu
  • EXKLUZIVNO Frangipani svijeću

1 recenzija za Elemis Fabulous Frangipani poklon set

  1. Klara

    Počastila sam se za Božić s ovim setom i navukla sam se na proizvode. Ne znam zašto prije nisam ovo isprobala; miris je božanstven, a teksture vrhunske.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *