Elemis Calm Bath & Shower Elixir ulje

Mirisna i opuštajuća kupka s 19 eteričnih ulja probudit će vaša osjetila i smiriti tijelo i duh.

330,00 kn (43,80 €)

Brand

Veličina

100 ml

Vrsta kože

svi tipovi kože, umorna, bez sjaja

Kada vam život i svakodnevne obaveze priušte stres i pritisak Elemis Calm Bath & Shower Elixir je tu da vas opusti i dokaže vam da je život lijep. Napravite svoju idealnu oazu mira i opustite se uz mirisnu i opuštajuću atmosferu za koju je zaslužan upravo Elemisov Elixir. Svakodnevica i stres umaraju naše tijelo. Ovo je idealan proizvod kojim ćete smiriti svoj um i tijelo.

Palisander ili ružino drvo pomažu u podizanju umornog duha, Clary kadulja potiče mirnoću dok lavandin radi na opuštanju tijela.

Testiranje ovog Elemis proizvoda napravljeno je na 60 korisnika koji su koristili Bath & Shower Elixir tjedan dana te su rezultati pokazali da su ispitanici bili mirniji i opušteniji nakon korištenja.

Može li se koristiti i tijekom trudnoće?

Elemis ulje za tuširanje i kupanje stručno je formulirano s 4 ulja koja se sastoje od bacurija, amarantha, slatkog badema i sjemenki maka pomiješanih s 19 eteričnih ulja koji koži omogućavaju zdravlje. Ali kao mjeru opreza Elemisovi stručnjaci preporučuju da se proizvod ne koristi tijekom trudnoće.

Za vrijeme trudnoće Elemis stručnjaci preporučuju Japansko kamilijsko ulje za tijelo kojim se poboljšava elastičnost kože. Sprječava nastajanje strija.