Elemis Biotec Energising dnevna krema 30ml

Elemis Biotec Energising dnevna krema

Ova krema koži vraća energiju, revitalizira i zaglađuje kožu. Krema je u dvije faze: u prvoj fazi jantar, kiseline i bio-aktivni sastojci čuvaju mikrofloru kože, hidratiziraju i njeguju. Druga faza je potentni BIO-ENERGY COMPLEX koji sadrži kapsulirani bakar i cink koji u dodiru s kožom potiču bioelektriciteti i tako vraćaju koži energiju.

93,57  (705,00 kn)

Brand

Veličina

30ml

Vrsta kože

svi tipovi kože

92% žena potvrdilo je djelovanje Elemis Biotec Energising dnevne kreme, nakon upotrebe koža je bila revitalizirana, povraćena joj je energija i hidratizirana

87% korisnica potvrđuje zaglađeniji i zdraviji izgled kože

86% korisnica potvrđuje da je proizvod napunio njihovu kožu energijom i ostavio je svježom i podatnom

*neovisna klinička istraživanja 2014.godine

Elemis Biotec Energising dnevna krema za aktivaciju kože vraća energiju, revitalizira i zaglađuje kožu.

Krema radi u dvije faze: u prvoj fazi jantar, kiseline i bio-aktivni sastojci čuvaju mikrofloru kože, hidratiziraju i njeguju. Druga faza je potentni BIO-ENERGY COMPLEX koji sadrži kapsulirani bakar i cink koji u dodiru s kožom potiču bioelektriciteti i tako vraćaju koži energiju.

Kako starimo i promjenom životnog stila naša koža gubi energiju te postaje siva, isprana i bez energije. Posebna formula ove kreme zadrži  BIO-ENERGY COMPLEX koji sadrži kapsulirani cink i bakar. Trio kiselina (jantarna, mliječna i ferulna kiselina) pomiješanih s moćnim bio-aktivnim sastojcima pomažu održati i podupiru sintezu i energiju stanica. Obogaćena elektrolitima, antioksidansima peptidima vodenog trputca kako bi se postigla hidratacija i njega kože.

Vidljivo poboljšava izgled kože, ostavljajući ten glatkim, mladenačkim i punim života i energije. Izloženost UV zrakama, stres, pušenje, loša prehrana, razni lijekovi i menopauza mogu uzrokovati opadanje energije stanica, odnosno ATP-a (adenozin trifosfat) koji je zadužen za unutarstanično čuvanje energije zbog čeka koža izgleda sivo, umorno i opušteno.

Elemis Biotec linija pomaže vratiti energiju stanicama i potiče ATP sintezu kako bi se koža obnovila, zaštitila i povratila energiju. Klinički dokazana hidratacija do 12 sati.

Ključni sastojci

  • trio kiselina (jantarna, mliječna i ferulna kiselina) – hidratiziraju, njeguju i održavaju vitalnost kože, podižu razinu elektrona u stanici
  • BIO ENERGY COMPLEX – kapsulirani oblik bakra i cinka koji u dodiru s kožom potiči bioelektricitet te tako vraćaju koži energiju i potiču sintezu ATP-a, olakšavaju enzimske procese koji se odnose na staničnu energiju, potiču replikaciju DNA
  • elektroliti – potiču zdravlje i vitalnost stanica
  • vodeni trputac – bogat antioksidansima, čuva, štiti i hidratizira kožu

Upotreba

  • svaku večer nanijeti na čistu kožu lica
  • umasirajte dva potiska pumpicom u kožu izbjegavajući oči
  • ako dođe u kontakt s očima isprati temeljito vodom
  • koristite nakon Elemis Biotec Energising čistača za lice

Zbog prirodnih sastojaka u ovom proizvodu mogu se pojaviti male varijacije u boji proizvoda.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Elemis Biotec Energising dnevna krema”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.