Dr. STRIBOR Ruža & argan krema za lice

Uz  ružu & argan, u doba kada stres postaje pravilo pozvali smo u pomoć najpoznatiju biljku – ružičasti žednjak. Vaša koža neka uživa zasluženi odmor od teških trenutaka. Kako i dolikuje profesionalcima, odabrali smo ružičasti žednjak u standardiziraom EPS ekstrakt u glicerolu.

89,85 kn

Brand

Vrsta kože

anti-age, suha i zrela koža

Veličina

50 ml

Sastav

Natural

Dr. STRIBOR Ruža & argan krema za lice je hranjiva krema za suhu i zrelu kožu koja je stvarateljima ove kreme bila veliki izazov. Kako napraviti kremu s više nego daškom luksuza, a istovremeno zadržati sasvim prihvatljivu cijenu? Kako napraviti ugodnu i laganu, ali iznimno hranjivu kremu za suhu kožu ? Oko jedne stvari nije bilo kompromisa : to mora biti ruža. To moraju biti luksuzni sastojci poput ulja pulpe pasjeg trna i jedan fini prirodni emulgator koji štiti suhu kožu. Dodajmo tome i inovativni gel sustav koji vlaži kožu i dobijemo kraljevski proizvod kojeg si možete priuštiti.

Od drevne Perzije, arapskih liječnika i (al)kemičara do pitoresknih tržnica sjeverne Afrike, put ulja argana i eteričnog ulja ruže je bio dug, praćen stotinama tisuća zadovoljnih korisnika u doba kada marketing nije niti postojao. Šiban snijegom i vjetrovima ružičasti žednjak simbol je upornosti života i njegov EPS ekstrakt smo utkali u hijaluronsku kiselinu. Hrana za suhu kožu s utkanim stoljećima tradicije, dašak luksuza i plemenita kombinacija konačno spojena u cjelinu.

Ključni sastojci Dr. STRIBOR Ruža & argan krema za lice:

  • pravo eterično ulje ruže – kraljica na tronu kozmetike. Svaka kutijica kreme od 50 grama sadrži ulje od 150 grama ili četiri pune šake svježih latica. Eterično ulje ruže drevna je blagodat za kožu
  • ulje sjemenki argana – koristi se u borbi za oporavak kože i usred pustinjske klime, prava blagodat za suhu kožu
  • ulje marelice – brzo se  upija, a opet njeguje kožu. Ono je uz bademovo ulje jedan od klasičnih zvijezda njege kože
  • ulje pulpe pasjeg trna – iznimno je bogato karotenoidima koji su anti-stres faktor za kožu i jedni su od kultnih spojeva koji usporavaju procese starenja kože. Dokaz da su doista unutra – to je boja kreme, jer je ovakve boje upravo zbog karotenoida

Upotreba

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dr. STRIBOR Ruža & argan krema za lice”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *