Daily Cultures čaj s probiotikom zeleni čaj

Prekrasan zeleni čaj punog okusa sa snažnim dodatkom probiotika koje nećete osjetiti na jeziku ali u tijelu svakako da! Više energije i imuniteta tijekom cijelog dana uz samo jednu šalicu i dnevnu dozu dobrih bakterija. Ne sadrži laktozu, vruća voda ne smeta dobrim bakterijama! Čajevi u filter vrećicama priprema: u šalicu kipuće vode dodajte vrećicu čaja.

39,90 kn

Brand

Veličina

14 vrećica, 35 g

Sastav

100% bez laktoze, 100% prirodno, 10x snažniji, bez šećera, Vegan

Ako trebate dobre bakterije (probiotike) a ne podnosite laktozu ovo je IT proizvod.

Daily Cultures čaj s probiotikom zeleni čaj snaži imunitet i dostavlja zdrave bakterije bez laktoze! Istraživanja su pokazala da je naše fizičko, mentalno i emotivno stanje direktno povezano s bakterijama koje žive u našoj utrobi i probavnom sustavu. Zbog toga je iznimno bitno da nam tijelo ima zdrave zalihe dobrih bakterija. Jedan od najlakših načina kako potaknuti zdravlje probavnog sustava je da svakodnevnu prehranu obogatimo probioticima.

Daily Cultures jednostavno je, brzo, lako i zdravo rješenje. Uz šalicu čaja brzo ćete se osjećati bolje i s više energije tijekom cijelog dana. Uz dnevnu dozu Daily Cultures čajeva obogaćenih probioticima osigurati ćete u jednoj šalici vašem tijelu, jednostavno, brzo i lako zdravu dnevnu dozu probiotika, 10x učinkovitijih od onih mliječnih.

Način pripreme:

Kao i svaki filter čaj u vrećici: u šalicu kipuće vode ostavite vrećicu čaja. Izdvadite nakon dvije – tri minute. Možete ga i ohladiti i tako popiti, jako osvježava.

Sastojci:

 • Pepermint (99%)
 • GanedenBC30®(Bacillus coagulans GBI-30 6086) (1%)
 • Sadrži soju (u tragovima)

Glavne značajke Daily Cultures čaj s probiotikom Zeleni čaj:

 • Svijetle, zlatne boje, ova Breakfast mješavina čaja, osim što je fantastičnog okusa, obogaćena je dobrim bakterijama (koje su bez okusa)
 • 14 vrećica
 • Ocijenjena 5/5 od potrošača
 • 100% prirodan, bez laktoze, bez šećera

3 recenzije za Daily Cultures čaj s probiotikom zeleni čaj

 1. Marijana Z.

  Ovo vam je sjajan potez. Kupovala sam ih na povratku s putovanja. Sjajni čajevi. Pogotovo ovaj zeleni koji je skroz OK za djecu ako smijem dodati. Cijena je super. Svaka pohvala!

 2. Miljana Bezmalinov

  Svi su fini ali ovaj jednostavno obožavam! Svaka pohvala na ideji tko god ih je uveo. Tople preporuke svima. Čaj je u filter vrećici i ispija se kao i svaki drugi, nema razlike ali ovaj je 10000 zdraviji. Pozdrav iz Zadra!

 3. Claudio Kramaric

  Odličan i vrlo zdrav čaj koji ima klasičan okus (zeleni čaj) ali prava bomba je u probioticima. Nema šećera, idealan za sve koji treniraju, pomalo su i boležljivi ili ne toleriraju laktozu. Jedna šalica na dan sasvim je dovoljna za boost i da se osjećate dobro. Svaka preporuka.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *