Daily Cultures čaj s probiotikom menta

Čaj od mente savršenog okusa sa snažnim dodatkom probiotika koje nećete osjetiti na jeziku ali u tijelu svakako da! Više energije i imuniteta tijekom cijelog dana uz samo jednu šalicu i dnevnu dozu dobrih bakterija. Ne sadrži laktozu, vruća voda ne smeta dobrim bakterijama! Čajevi u filter vrećicama priprema: u šalicu kipuće vode dodajte vrećicu čaja.

39,90 kn

Brand

Veličina

14 vrećica, 35 g

Sastav

100% bez laktoze, 100% prirodno, 10x snažniji, bez šećera, Vegan

Ako trebate dobre bakterije (probiotike) a ne podnosite laktozu ovo je IT proizvod.

Daily Cultures čaj s probiotikom menta snaži imunitet i dostavlja zdrave bakterije bez laktoze! Istraživanja su pokazala da je naše fizičko, mentalno i emotivno stanje direktno povezano s bakterijama koje žive u našoj utrobi i probavnom sustavu. Zbog toga je iznimno bitno da nam tijelo ima zdrave zalihe dobrih bakterija. Jedan od najlakših načina kako potaknuti zdravlje probavnog sustava je da svakodnevnu prehranu obogatimo probioticima.

Daily Cultures jednostavno je, brzo, lako i zdravo rješenje. Uz šalicu čaja brzo ćete se osjećati bolje i s više energije tijekom cijelog dana. Uz dnevnu dozu Daily Cultures čajeva obogaćenih probioticima osigurati ćete u jednoj šalici vašem tijelu, jednostavno, brzo i lako zdravu dnevnu dozu probiotika, 10x učinkovitijih od onih mliječnih.

Sastojci:

  • Menta (99%)
  • GanedenBC30®(Bacillus coagulans GBI-30 6086) (1%)
  • Sadrži soju (u tragovima)

Glavne značajke Daily Cultures čaj s probiotikom menta:

  • Svijetle, zlatne boje, ova menta mješavina čaja, osim što je fantastičnog okusa, obogaćena je dobrim bakterijama (koje su bez okusa)
  • 14 vrećica
  • Ocijenjena 5/5 od potrošača
  • 100% prirodan, bez laktoze, bez šećera

1 recenzija za Daily Cultures čaj s probiotikom menta

  1. Ana

    kupila ga prošli tjedan i oduševljena sam. Operirana sam laparoskopski i od tada imam probleme sa nadutošću svaki dan, a nisam pobornik tableta i mliječnih proizvoda. Uz naravno malu redukciju hrane i ovog čaja trbuh mi je nakon tjedan dan puno mekši i imam puno manje smetnji.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *