Beautyblender_PRO_single_black
beauty_blender_group
Beauty Blender

Beautyblender PRO single black

Beautyblender PRO single black je verzija beauty- blendera napravljena specijalno za profesionalce, PRO je najbolji način za nanošenje tamnih kozmetičkih preprata koji se nosi dulji vremenski period, jednako kao i kreme za samotamnjenje.

21,10  (158,98 kn)

Brand

Nijansa

Black

Dobitnik je mnogobrojnih nagrada, a jedna od njih je i Best of Beauty Allure Awards 2014. i moguće ga je kupiti isključivo kod nas 😉

BeautyBlender PRO single black je mala spužvica elipsastog oblika koja se koristi za apliciranje (ili miješanje) make-upa na najnedostupnijim mjestima. Kako se vidi iz naziva namijenjena je profesionalcima ali svima kojima će ubrzo postato nezamjenjiv alat. Aplicira make-up posve neprimjetno zbog specijalnog materijala koji se prilagođava konturama lica, ne upija make up i tako ga zapravo štedi.

Uštede koje se postižu ovom spužvicom potvrdile su brojne žene na blogovima i forumima. BeautyBlender koristi mnoštvo poznatih svjetskih vizažista koji potpisuju njegovu kvalitetu i savršene rezultate. PRO je najbolji način za nanošenje tamnih kozmetičkih preparata koji se nosi dulji vremenski period, jednako kao i kreme za samotamnjenje.

Upotreba

  • Namoči: namočite beautyblender® vodom (narast će dvostruko veći)
  • Ocijedi: ocijedite kako bi uklonili višak tekućine, koristite ručnik ako vam je dostupan
  • Tapkaj: utapkajte make- up i proizvode zanjegu kože na željena područja za savršenu aplikaciju u bilo koje doba
Klikni i saznaj više: Kako očistiti svoj beautyblender.

2 recenzije za Beautyblender PRO single black

  1. kvesic71

    Odličan!

  2. doris.ivsic

    Iako je zaista kvalitetna spužvica i radi posao vrhunski, Pink verzija mi je mrvicu draža jer je mekša i lakše se nanose proizvodi na kožu. 🙂

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.