beauty_blender_group

BeautyBlender ORIGINAL Single Rose

Namoči. Ocijedi. Tapkaj. BeautyBlender ORIGINAL Single Rose je mala spužvica elipsastog oblika koja se koristi za apliciranje (ili miješanje) make-upa na najnedostupnijim mjestima. Čini to posve neprimjetno zbog specijalnog materijala koji se prilagođava konturama lica, ne upija make up i tako ga zapravo štedi. Osvaja svojim originalnim dizajnom koji omogućava besprijekornu aplikaciju bilo kojeg proizvoda za kožu.

159,00 kn

Brand

Nijansa

rose

Dobitnik je mnogobrojnih nagrada, a jedna od njih je i Best of Beauty Allure Awards 2014., u paketu s cleanserom u ekskluzivnoj je ponudi WOW Junkie trgovine 😉

BeautyBlender ORIGINAL Single Rose je mala spužvica elipsastog oblika koja se koristi za apliciranje (ili miješanje) make-upa na najnedostupnijim mjestima. Čini to posve neprimjetno zbog specijalnog materijala koji se prilagođava konturama lica, ne upija make up i tako ga zapravo štedi.

Uštede koje se postižu ovom spužvicom (koje ćeš, nadamo se i ti postići) potvrdile su brojne žene na blogovima i forumima. BeautyBlender koristi mnoštvo poznatih svjetskih vizažista koji potpisuju njegovu kvalitetu i savršene rezultate. BeautyBlender ORIGINAL pink ružičasta je senzacija kojom je sve započelo, njen ergonomičan dizajn omogućava besprijekornu aplikaciju bilo kojeg proizvoda za kožu, kremastih rumenila i drugih.

Upotreba

  • Namoči: namočite BeautyBlender ORIGINAL Single Rose vodom (narast će dvostruko veći)
  • Ocijedi: ocijedite kako bi uklonili višak tekućine, koristite ručnik ako vam je dostupan
  • Tapkaj: utapkajte make- up i proizvode zanjegu kože na željena područja za savršenu aplikaciju u bilo koje doba
Klikni i saznaj više: Kako očistiti svoj beautyblender

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BeautyBlender ORIGINAL Single Rose”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *