BeautyBlender_Blendercleanser_Solid_sredstvo_za_čišćenje
beautyblender original pink
BeautyBlender Blendercleanser Solid sredstvo za čišćenje

BeautyBlender Original pink i BlenderCleanser Solid

BeautyBlender ORIGINAL pink je mala spužvica elipsastog oblika koja se koristi za apliciranje (ili miješanje) make-upa na najnedostupnijim mjestima. BeautyBlender ORIGINAL pink ružičasta je senzacija kojom je sve započelo i BlenderCleanser Solid sapunčić za čišćenje u ovom paketu su zajedno.

175,00 Kn

Nema na zalihi

Dobitnik je mnogobrojnih nagrada, a jedna od njih je i Best of Beauty Allure Awards 2014. Blendercleanser solid super je za putovanja jer je u krutoj formi, pa nema brige da će se razliti ili da ćete ga morati predati kontroli pri ulasku na avion. Ekskluzivno u našoj trgovini! 🙂

BeautyBlender ORIGINAL pink i BlenderCleanser Solid u jednom paketu.

BeautyBlender ORIGINAL pink mala je spužvica elipsastog oblika koja se koristi za apliciranje (ili miješanje) make-upa na najnedostupnijim mjestima. Čini to posve neprimjetno zbog specijalnog materijala koji se prilagođava konturama lica, ne upija make up i tako ga zapravo štedi.  Uštede koje se postižu ovom spužvicom potvrdile su brojne žene na blogovima i forumima. BeautyBlender koristi mnoštvo poznatih svjetskih vizažista koji potpisuju njegovu kvalitetu i savršene rezultate. BeautyBlender ORIGINAL pink ružičasta je senzacija kojom je sve započelo, njen ergonomičan dizajn bez uglova omogućava besprijekornu aplikaciju bilo kojeg proizvoda za kožu, kremastih rumenila i drugih.

Blendercleanser solid uklanja razne nečistoće s vaše BeautyBlender ORIGINAL spužvice. On uspješno čuva spužvicu dok je istovremeno čisti ostavljajući nježan miris lavande.

Klikni i saznaj više: Kako očistiti svoj beautyblender.

6 recenzija za BeautyBlender Original pink i BlenderCleanser Solid

 1. Anonimno

  To je to, spužvica nad spužvicama #myprecious

 2. Anonimno

  Savršeno za nanošenje tekućeg pudera. Bolje od bilo kojeg kista!

 3. kvesicmirna

  Uvijek sam se pitala je li vrijedno tih novaca…i stvarno JE! Više neću koristiti svoju četkicu za tekući puder pa čak ni onu za korektor,a vjerojatno će poslužiti i za setiranje spomenutog korektora.Odlična usluga i brza dostava!

 4. ĐENI

  Pa ta mala spužvica je stvarno super!

 5. lipaa980

  Dakle Beauty Blender je savršenstvo od spužvice jedna od najboljih koje sam koristila, tako mekana, tako se jednostavno nanosi make-up s njome… naprosto sam oduševljena njome… ambalaža je praktična zbog sušenja beauty blendera, a čisćenje BlenderCleanser je vrlo jednostavno i očisti se vrlo brzo…… vrh vrhova nema bolje!!!

 6. Makeup love:)

  Znači, ova spužvica je savršenstvo! Osvojila me nakon prvog korištenja i sve sam kistove odmah pospremila u ladicu :). Mislim da ću si svakako naručiti još jedan.
  Također sve pohvale i za brzu i jednostavnu suradnju.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *