beautyblender_micro_mini
beauty_blender_group
BeautyBlender_micro.mini

BeautyBlender micro.mini

BeautyBlender micro.mini napravljen za manja područja ispod očiju, unutarnje kutove oka, kost obrve, gornje dijelove obraza, ožiljke od akni. Ista besprijekorna izvedba kao originalan beautyblender!

 

11,71  (88,23 kn)

Brand

Nijansa

Green

Dobitnik je mnogobrojnih nagrada, a jedna od njih je i Best of Beauty Allure Awards 2014. i moguće ga je kupiti isključivo kod nas.

BeautyBlender micro.mini napravljen je za manja područja kao što su: područje ispod očiju, unutarnji kutevi oka, kost obrve, gornji dijelovi obraza, ožiljci od akni…

U pitanju je ista besprijekorna izvedba kao i kod originalnog beautyblendera. Micro.mini je elipsastog oblika koja se koristi za apliciranje (ili miješanje) make-upa na najnedostupnijim mjestima. Čini to posve neprimjetno zbog specijalnog materijala koji se prilagođava konturama lica, ne upija make up i tako ga zapravo štedi.

Uštede koje se postižu ovom spužvicom potvrdile su brojne žene na blogovima i forumima. BeautyBlender koristi mnoštvo poznatih svjetskih vizažista koji potpisuju njegovu kvalitetu i savršene rezultate. Njen ergonomičan dizajn bez uglova omogućava besprijekornu aplikaciju bilo kojeg proizvoda za kožu, kremastih rumenila i drugih.

Upotreba

  • Namoči: Namočite beautyblender® vodom(narast će dvostruko veći)
  • Ocijedi: ocijedite kako bi uklonili višak tekućine, koristite ručnik ako vam je dostupan
  • Tapkaj: utapkajte make- up i proizvode zanjegu kože na željena područja za savršenu aplikaciju u bilo koje doba

Klikni i saznaj više: Kako očistiti svoj beautyblender.

1 recenzija za BeautyBlender micro.mini

  1. Korina

    Prvo sam koristila samo jedan Beuty Blender, a onda sam isprobala i ove koji su tu ciljano za područja koja su teže dostupna. Meni nije ništa posebno – jednako prekriva kao originalna veličina.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.