BeautyBlender BodyBlender za tijelo black

BeautyBlender BodyBlender black dovoljno je velik za prikrivanje područja cijelog tijela. Oblikovan je kako bi idealno sjeo u dlan Vaše ruke. BodyBlender osigurava ujednačeno, ravnomjerno nanošenje bronzera, losiona za samotamnjenje kao i svih ostalih proizvoda za njegu i ljepotu tijela.

137,20 kn (18,21 €)

Dobitnik je mnogobrojnih nagrada, a jedna od njih je i Best of Beauty Allure Awards 2014. i moguće ga je kupiti isključivo kod nas 😉

BeautyBlender BodyBlender za tijelo black dovoljno je velik za prikrivanje područja cijelog tijela. Koriste ga mnogi poznati svjetski vizažisti zato jer je predstavlja vrhunsku spužvu za: besprijekorno nanošenje proizvoda za samotamnjenje, bronzera, krema u boji, mlijeka i svega što nanosite na tijelo. Nakon BeautyBlender original spužvice i BodyBlender za tijelo ugledao je svijetlo dana. Dimenzijama dovoljno malen da stane u ruku ali taman da dohvati sve dijelove tijela.

BodyBlender je izrađen od istovjetnog luksuznog materijala kao i omiljeni manji brat. Ne sadrži latex, ne sadrži alergene, nema mirisa i pruža maksimalan ugođaj prilikom nanošenja kreme na vaše tijelo što nije uvijek jednostavan zadatak.

Poput original beautyblendera, bodyblender će pomoći da uz minimalnu potrošnju proizvoda postignete maksimalni učinak.

Upotreba

  • namočite beautyblender® vodom (narast će dvostruko veći)
  • ocijedite kako bi uklonili višak tekućine, koristite ručnik ako vam je dostupan
  • utapkajte make- up i proizvode za njegu kože na željena područja za savršenu aplikaciju u bilo koje doba

Klikni i saznaj više: Kako očistiti svoj beautyblender original.

1 recenzija za BeautyBlender BodyBlender za tijelo black

  1. Nina

    Koristim kombinaciju ovog proizvoda i kabuki kista za prekrivanje tijela bronzerom i losionom za samotamnjenje. Dobro prekriva, a ponekad ga koristim i za lice kada nemam pri ruci druge proizvode.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.