BeautyBlender_Blotterazzi _za_upijanje_viška_masnoće
BeautyBlender_Blotterazzi _za_upijanje_viška_masnoće

BeautyBlender Blotterazzi za upijanje viška masnoće

BeautyBlender blotterazzi najbolji je proizvod za očistiti lice od viška sjaja uzrokovanog masnom kožom. Izrađen je od materijala kakav se koristi za original beautyblender Alternativna je zamjena papirićima za matiranje lica, periv i samim time višekratno upotrebljiv.

Klikni i saznaj više: Kako očistiti svoj beauytblender.

19,78  (149,03 kn)

BeautyBlender Blotterazzi za upijanje viška masnoće najbolji je proizvod za očistiti lice od viška sjaja (iz tog razloga je ovaj BeautyBlender izuzetno pogodan za masnu kožu). Alternativna je zamjena papirićima za matiranje lica, periv je i samim time višekratno upotrebljiv. Oblikovan tako da ima maksimalnu iskoristivost i, za razliku od matirajućih papirića, dopire do svih dijelova lica.

Blotterazzi upija višak masnoće na mjestima gdje je to potrebno bez uništavanja već nanesenog make-upa. Dolazi u trendi kutijici sa zrcalom i dva bloterazzi jastučića za ljepotu u pokretu.

Upotreba

  • Koristiti proizvod dok je suh
  • Nakon upotrebe oprati i ostaviti da se osuši

 

2 recenzije za BeautyBlender Blotterazzi za upijanje viška masnoće

  1. Mia

    Sjajan kao i sve od Beautyblendera!!!

  2. Andrea

    Odlična stvar za matiranje lica, po meni mnogo učinkovitije nego papirići, bolje upija masnoću, a šminka je još kao netaknuta. Time što je bloterazzi periv, i isplativiji je, tako da, moje velike preporuke svima!!

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.