BeautyBlender_Blendercleanser_Solid_sredstvo_za_čišćenje

BeautyBlender Blendercleanser Solid sredstvo za čišćenje

BeautyBlender Blendercleanser Solid sredstvo za čišćenje je kruta alternativa tekućem beautyblender blendercleanseru i zato je pogodniji za putovanja. Čisti od šminke i nakupljenih bakterija, a ne oštećuje pribor za make-up. Silikonski jastučić je u paketu.

Najbolje koristiti sa Beautyblender original pink.

10,41  (78,43 kn)

BeautyBlender Blendercleanser Solid sredstvo za čišćenje je u krutom stanju, pogodno za putovanja. Ne oštećuje pribor za make-up dok ga istovremeno čisti od ostatka šminke i bakterija. Vaš pribor će biti čist, a mekan i kvalitetan kao i prvog dana. Dolazi s rozim silikonskim jastučićem kojim se make-up čisti temeljito i lako. Ovaj proizvod ne sadrži sulfate, parabene i ftalate.

Upotreba

 • namočite blender ili make-up kistove
 • napravite pjenu trljanjem blendera ili make-up kista preko Blendercleanser Solid sapuna
 • isperite blender ili make-up kistove i ostavite da se osuše na silikonskom jastučiću
Klikni na link i saznaj više: Kako očistiti svoj beautyblender.

4 recenzije za BeautyBlender Blendercleanser Solid sredstvo za čišćenje

 1. Biljana_ZG

  Nešto naj za očistiti četke, jako jednostavno i svakako preporučam!

 2. Lovorka Katusic

  Probala dosad svim i svačim, čak i sama pripremala ‘kupke’. Međutim ovo je TO! Jako nježan i obazriv prema četkicama a uklanja SVE. Super stvar!

 3. Tina

  Beautyblender cleanser koristim na tjednoj bazi (gotovo), i ni jedan nije dobar kao ovaj. Čisti brzo i uklanja i najotpornije mrlje. Samo uronite i iskoristitie dodatak u ovom paketu i gotovo. Super brza dostava!

 4. Andrea

  Odlično za čišćenje! Iznimno se lako koristi, nije grub prema kistovima, nakon pranja i sušenja potpuno su čisti, mekani i mirisni. Za spužvice koristim liquid blender cleanser a za kistove nema boljeg od ovoga! Velike preporuke svima

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.