Beauty Blender fab.five set spužvica

Beauty Blender fab.five set spužvica omogućit će vam da brzo i jednoliko nanesete svoj make up i dovedete svoju kožu do blistavog savršenstva u samo nekoliko trenutaka. Idealno za svaku pravu damu!

450,00 Kn

Nema na zalihi

Beauty Blender fab.five set spužvica omogućit će vam besprijekoran ten. Ovaj komplet sadrži spužvice svjetlijih tonova koje donose vedrinu. Možete ih primjenjivati za nanošenje temelja, bb kreme, cc kreme, praha i još mnogo toga.

Upotreba:

Kao i svi Beauty Blenderi tako je i ovaj set napravljen od ekskluzivnih materijala koji odlično pašu vašoj koži. Svi proizvodi su bez lateksa i mirisa kako ne bi naštetili koži i kako bi poslužili svojoj svrsi i što bolje i jednoliko nanijeli make up na vašu kožu. Kada je navlažena spužvica postaje veća kako bi make up bio na njoj, a ne ispadao. Time se omogućava da svaki puta uzimate sve manje make upa. Kada je vlažan Beauty Blender skoro udvostruči svoju veličinu i postaje mekši. Vraća se na originalnu veličinu kada je suh.

1 recenzija za Beauty Blender fab.five set spužvica

  1. doris.ivsic

    Nijedna make-up spuzvica koju sam isprobala se ne može mjeriti s Beauty Blenderom.
    Ovaj set mogu preporučiti Beauty Blender korisnicama koje žele imati zalihu omiljenih spužvica za najbolje nanošenje podloge/tekućeg pudera. Ili ih pak možete podijeliti s prijateljicom po povoljnijoj cijeni od pojedinačnih pakiranja.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *